zelissbz yenianneguney evet şuan sancım var ama çok hafifi 1.5 cm açılmam varmış doktor eve gönderdi sancılar sıklaşırsa hemen gel dedi birazda kanamam oldu normal oldugunu soyledi Dogum ebem
Belginylmz yenianneguney çocuk gelicegi zmaani bilir neyaparsan yap o nezman gelmek isterse gelir canım azda sabır
Eday19 Herşeyin zamanı var o zaman bizim istediğimiz değil takdir edilen zaman oluyor az kalmış biraz daha sabredin dua edin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Tkckvci yenianneguney sancılarınız 5 dakikada bir geliyor ve uzun sürüyorsa agrilariniz fazla ise öyle gidin doktora
yenianneguney Tkckvci 20 dk da bir geldi ama uzun sürdü bende yarın nasıl olsa kontrolüm var diye gitmedim bu sabah gideceğim
Snycbn dilay_06 bizde henüz tık yok yani karın düşmesi filan da yok hala karnım burnumda sanırım normal olamayacak inşallah sizin olur 🙏🏻
zelissbz yenianneguney bu gece de nişanım geldi hafif belimde agrı ile dolanıyorum ay inşallah bekliyoruz hayırlısıyla saglıklı bi şekilde alırız kucagımıza
birnilmeselesi yenianneguney aynı dertten muzdaribim geceden beri ara ara düzensiz sancım var giderseniz bana da yazarmısınız ne durumda olduğunuzu ♥️
birnilmeselesi yenianneguney amiin inşallah ben gidemedim doktorum yokmuş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ♥️