Cerennn_ Otomatik göğüs pompası almayı düşünüyorum hem süt kanallarımın açılması için gemde mastit olmaktan korktuğum için. Hangi otomatik göğüs pompasını önerirsiniz bir sürü marka var kafam çok karıştı lütfen yardım edin emzirememekten de korkuyorum 😔
Dilekmdky Cerennn_ lansinoh kullanıyordum gayet güzel el pompası yerine elektrikli daha konforlu ve daha verimli
smeyyeav Cerennn_ lansinoh aldım henüz dogum yapmadım sadece bir kere nasıl diye kullanmayı denedim gayet iyiydi yumusak cak yakmaz gibi
BenSem Cerennn_ lansınohun elektrıklı olanını aldım ben ilk kızımda. Şimdi 2. Hamileyim bunda da kullanıcam inşallah çok iyiydi. Hatta erken doğum yapmama rağmen onun sayesinde sütüm geldi çok iyi çekiyor
Secuuss Cerennn_ merhaba canım ben ilk bebeğimde manuel almıstım ama asla etkili değil daha sonra elektrikli aldım. Şimdi tekrar hamileyim 1 tane daha almak istiyorum ben emziremiyorum çünkü sağıp vermem gerekiyor o yüzden 2 tane elektrikli müük 😂
Bircicekanne Bebebao 240 ML Elektrikli Süt Sağma Pompası (Yurt Dışından) https://www.hepsiburada.com/bebebao-240-ml-elektrikli-st-sama-pompasi-yurt-diindan-p-HBCV0000134WER?magaza=Fairy&url_src=ios-product-detail Ben bundan aldım
Bircicekanne Cerennn_ vallahi bende henüz kullanamadım bebeğim henüz doğmadığı için fakat elektrikli kabloya bağlı olmadan çalışan bir ürün iş yaparken de rahatça sağım yapıyor yurtdışında popüler bir ürün ürünün değerlendirmeler kısmında çok aydınlatıcı bilgiler var ayrıca ürünü sipariş ettiğinizde yurtdışından geliyor
Ebruyilmazx Bircicekanne Merhaba, kullandınız mı acaba bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım fikirlerinizi almak istiyorum 😊
Bircicekanne Ebruyilmazx henüz daha nasip olmadı ☺️ ama ürünün altında çok güzel yorumlar var hepsi burada da bakabilirsiniz
Ebruyilmazx mrsmom_ Wee Baby’nin manuel süt sağma pompasını kullanıyorum güzel işe yarıyor ama sürekli ellerinizle sağmanız lazım başka bir iş yapamıyorsunuz oturup yarım saat 1 saat sağım yapmanız gerekiyor elleriniz kollarınız ağrıyor bu sebepten manuel tavsiye etmiyorum.
Ebruyilmazx mrsmom_ Elektrikli veya Giyilebilir Şarjlı almanızı tavsiye ederim ömür boyu rahatça kullanabilirsiniz 😊
Ebruyilmazx Bircicekanne Evet çok araştırdım çok güzel yorumlar var sanırım bunu alacağım teşekkür ediyorum 😊