Mervealya188 37+0 olduk kilomuz ölcumlerde 2700 cikiyor doktorum sezeryanimi 38+0 a verdi ama kaygilarim var ben hep en azindan ucu gorelm istyordm erkek bebegi sonucta ne boyunu biliyorm ne biseyini okdr korkuyorum ki 2500 kilo 45 cm vs dogcak diye acaba diyorm 38 de deglde 39 da mi alsaydi evraklari falan verdi elimde imzalamam icin ama kaygilarim var kaldim boyle acaba bi haftada kac gram alir 😔
Nymphadora Mervealya188 bana doktorum 3 kilo bile olamıcak bu bebek diyordu. 37+5te doğdu ilk kızım 3400dü kilosu☺️ bazen eksik de gösterebiliyor ultrason
Dilekmdky Mervealya188 benim kızım 8. Ayımda doktor cok zayıf annesi diyordu bende abanmıştım kilo aldırıcı besinlere 2600 doğdu allaha şükür sağlıklı doğdu sonra devamlı emzirdim birinci ayda 1 kilo almıştı şimdi bir bucuk aylık bazen mama takviyeside veriyorum kilosu sağlığı gayet iyi . Kilolu bebek daha iyi diye bişey yok inanın sağlıklı olsun kilo bir şekilde aldırılır dert edip kendinizi strese sokmayın ben hep doğsun ona kilo aldırırım dedim hiç kafama takmadım zayıf oluşunu şuanda maaşallah sağlıklı kilosuda iyi üzülmeyin sizde her şekilde güzel besleyip kilo aldırırsınız
Mervealya188 Nymphadora buna okdr ihtiyacim varki hatta geçtimz hafta nobetci dr bebekte karn cevresi geriligi var 3 hafta dedi pskoljm bozuldu resmen kendi dr umda hayr bebek sadeece iri bebek degl dedi 2700 olctm suan bence haftaya alalim yeterli dedi ama korkuyorm
dexter 2 hafta önce 100 gram aldığını öğrenince bu hafta kaşar peyniri, fıstık ezmesi(şekersiz), ceviz ve bademe yüklendim. bugün gittim ve 320 gram almış. 2 kilo üstünde zaten sıkıntı pek olmuyor ama kilo alsın istiyorsanız bunları yapabilirsiniz.
Mervealya188 dexter teşekkür ederim yada diyorum sezeryan tarihini bi hafta ileriyemi atsak imzalamadm daha cnku
dexter Mervealya188 bence imkanınız varsa bir de özelde iyi bir doktora görünün. ya da başka bir üniversite hastanesine. bana devlet 38de alırız dedi ama özeldeki doktorum 38in bittiği hafta konuşalım dedi. bunun için haftada iki takip gerekiyor ama ben de 37-38in erken olduğunu düşünüyorum.