Buse__ylmzz07 Kızlar haftaya tatile gidicez 32 haftalık oluyorum binebilir miyim sizce? Doktorum kem küm etti rapor vermedi binen var mı bu haftalarda ? 33 haftalık olduğumda da dönücez. Fethiye’ye gidicez 1 saat 15 dk eğer uçak olmazsa otobüse binmek zorunda kalcam oda 10-12 saat daha kötü :(
newmom07 Buse__ylmzz07 bu şekilde bir tanıdığımın tanıdığının bebeğini kaybettiğini duymuştum malesef. Doktorunuz boşuna kem küm etmemiştir bence riske atmayın arabayla otobüsle gidin
Limeekce Buse__ylmzz07 benim haftam daha azken 20 22ydi sanırım araba ile muğlaya gittim ayıldım bayıldım eve gelebilecwğime inanamadım bence hiç riske atmayın benimde her şeyim normaldi bir anda oluyor zaten ne olacaksa
Koalammm Buse__ylmzz07 aynı haftadayız bende bayramda memlekete gidip geldim arabayla üç buçuk dört saat şükür bı sorun olmadı eğer riskli gebeliğiniz yoksa sorun olmaz bence birde bir saat on beş dakikaymış rahat edebilecekseniz uçakta felan bir sorun olmaz bence
KGozde Buse__ylmzz07 uçakta bebek yüksek basınçtan dolayı plesentadsn ayrılabiliyor bu riski sende alamazsın doktorunda çok mecbur bir durum değilse gitmemelisin bence
Ada_ada Selcan21 Benim doktorum 18. 19 haftada bile izin vermedi, ailemin yanına gidecektim🥹 Her şey yolunda ama yine de yol hali ne olur ne olmaz dedi. 32.haftaya hiç izin vermezdi. Durumunuzu en iyi doktorunuz bilir, ona göre karar verin bence☺️
sevgi9654 Hamile yolcular, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresinin bulunduğu raporla birlikte seyahat edebilir. 36. hafta ve sonrasında doktor raporu olsa bile hamile yolcuların seyahatine izin verilmez. Hava yolu şirketlerine göre değişiyor, bazı şirketler 28. haftadan sonra doktor izni olmadan kabul etmiyor. Flypgs 36. haftaya kadar kabul ediyor. Havayolu şirketini arayıp sorabilirsin
newmom07 Buse__ylmzz07 balım son aylarıymış sanırım, her sonuc böyle olacak değil belki onun riski vardı ona rağmen bindi bilemeyiz.. doktorun seni daha iyi tanır izin vermediyse gitme boşver, izin verdiysede doktoruna güven❤️
Yrgnnnnnn Buse__ylmzz07 riskli gebe olduğum halde bindim 32. Haftada. Uçak sallamıyor rahat bindiğin gibi iniyorsun. Ama doktor raporu şart almazlar yoksa
Bramasole Buse__ylmzz07 hanımefendinin yazdığı doğru ben hostesim. Genelde firmalar 32. Haftada rapor ister ama siz yine de müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın. Doktorunuz bir risk gördüğü için rapor vermediyse tehlikeye atmayın derim. Ama normalde sağlığı etkileyecek bir durumu yok seyahat etmenin. Bütün dünyada hamile kadınlar oradan oraya uçuyor korkmayın ama doktor onayı önemli 🤷🏻♀️
Ozgebrcu 31 haftalikken istanbuldan miamiye uçtum 12 saat , doktorum uçabilir diye rapor verdi , rapor olmadan uçağa almazlar bu haftalarda, anca haftani küçük söylersen ve yerlerse belki ama onda da almama hakları var rapor en saglami
Buse__ylmzz07 Bramasole Bir risk olduğu için değil kendi vermek istemedi daha yakın bi yere git dedi bende ısrar etmedim bugün gidicem alcam raporu
ftmbsrr Bramasole merhabalar size bir sorum olacaktı, 27+5’te pegasus ile uçuşum var.Anladığım kadarıyla 28+0’dan itibaren rapor gerekli.Havayolları bizim kaç haftalık gebeliğimiz olduğunu görebiliyorlar mı yoksa siz gözleminiz ile gebeye haftasını sorup, gebenin beyanına göre mi rapor soruyorsunuz? Cevap verebilirseniz çok sevinirim
elmacekirdegii istanbul-miami arası uçtum 25 haftalıkken 12 saate yakın. Doktorum sakınca yok sadece zorlar uzun yol biraz dedi. Sık sık yürüdüm bol su içtim. Ki çok uzun kalmadım 5-6 gün sonra geri döndüm. Şu an 26+6yım bu ay tekrar eşimin memleketine daha kısa mesafe gideceğim kısmetse. Tabi yine uçabilir raporu alarak. Bize bebekten önce kısa tatil çok iyi geldi hatta döndüğümüzden beri bebeğimizin daha bir büyüdüğünü ve hareketlerinin daha sıklaşıp belirgin olduğunu fark ettik. Biz mutlu olunca gerçekten onlar da mutlu oluyor. Eğer risk yoksa doktorlar izin veriyor.
Asligibidir 31 haftalık bindim birkaç gün önce bir problem yaşamadım doktorlar bu yazıyı pek gerekli bulmuyorlar bana doktorum sorarlarsa 25 de geç demişti ve asla sormuyorlar 2 kere uçtum ikisi de 28 den büyüktü problem olmadı
ftmbsrr Zmnzmn merhaba kaç haftalık olduğunuzu sordular mı size hiç,havayollarının haftamızı görme ihtimali var mı böyle bir sistemleri var mı onu merak ediyorum da?