Gamzesahn6 12+1 haftalıkken doktorumuz %90 kız dediğin sizce kemik yapısına bakarak mı söyledi yoksa bacak arasında oluşum mu görmedi değişme ihtimali var mı acaba haftaya tekrar gel kesin söylerim dedi ama
Tugcealtinisik Gamzesahn6 ben 16. Haftamda öğrendim doktor söylemiş ama kesin bir sonuç vermek için bir hafta sonra gel demiş 😊
Gamzesahn6 Tugcealtinisik hiç deme düşünmekten uyku tutmuyor valla sağlıklı olsun tabi herşeyden önce ama insan olmayanı istiyor bir kızım var eşim doktordan geldiğimizden beri dalga geçiyor benle üzüldüm diye aslında üzülmek de değil de ne bilim içten içe istiyormuş insan 😕
Tugcealtinisik Gamzesahn6 üzülme canım ama sende hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun hep gül mutlu ol 💕
Vldnaky Benim ki kendini göstermedi halbuki ne umutlarla gitmiştim atöış bacak bacak üstüne bi türlü açmadı bacaklarını annesi gibi inatçı oda 😟
Gamzesahn6 Vldnaky bende benim doktordan sorunca daha erken falan denesini bekliyordum birden kız deyince şaşırdım 12 hafta cinsel organını görmesi için çok erken değil mi
Vldnaky Gamzesahn6 değil canım 11 haftalıkda öğrenen var senin ki erken davranmış göstermiş kendini 🙏