nino033 Mutlulukkk benim de 3 4 gündür aynı ağrı vat 33 haftaligim sanki iki bacağımı ayırıyorlar kaşık bölgemde aşırı ağrı var egilince kalkınca oturunca acilma dan dolayı olabilir mi enfeksiyin kaynakli.erken doğum riskim vardi
Mutlulukkk nino033 valla bende blemiorum ki istee. Doktora demeye de korkuorm alttan muayene eder dye falan 😂😂
nino033 Mutlulukkk bundan 2 hafta önce Altan muayene oldum acıktığım yoktu ama o zaman ağrım yoktu bu şekil cati muayene çok korkulacak bisey değil
Mutlulukkk nino033 oldum zaten ama neden durduk yere olayim yaa 🤪🤪 ben suan dogumdan korkmuyorum. Davulun sesi uzaktan hos geliyor diye herhalde 😂😂 tam o sancilarin geldigi gun gorucem kendmi bakalm 🤣🤣🤣
Btlabk Mutlulukkk ben dogumdan korkuyordum tiktokta dogumdan korkanlar için ömer döngel oglunun videosuna denk geldim 99 kere el mubdi celle celalühü aklıma geldikce bunu söylüyorum içime bir serinlik geldi
Bedihaaa Kızlar bugün kontrolden geldim felaket çatı ağrım vardı ama daha bebek kanala bile yerleşmemiş yerleşmeye zorladıgı için oluyormuş
Renaaa Babymom22 Nst de kasılmalar çıktı Doktor normal dedi ilk defa çıktı ama daha önce yoktu. Dedi haftaya doğsun isteriz bakalım suyun gelirse ara dedi :)
Babymom22 Renaaa yaa benimde dünden beri azalmayan sırt ve bel ağrım olmaya başladı ve karnım dünden beri hep taş gibi sürekli kasılmış şekilde onun için endişeleniyorum acile gideceğim akşam
Bedihaaa Renaaa benimde geçen hafta sancı ve kasılmalarım çıkmıştı rahmimde yumuşamıştı doktor bu ikinci doğumun oldıgı için bu kasılmalae doğumu hızlandırır dedi 1haftadır bekliyorum 🙈yarın 38haftalık olucam inşallah sağlıcakka alırız kucağımıza🌸
Renaaa Babymom22 Aaa mutlaka gidin Doktor bana bu sertleşmiş karnı tarif etti ve doğum belirtsi haber et dedi Bebeğin harkeetleriyle sertleşen karın sandım ama normal karın sertleşiyormuş
Renaaa Bedihaaa aaa maşşAllah ya acaba biz ne kadar bekleyecez benim ilk doğumum olacak inşAllah hayırlısıyla Bize de haber edin sağlıcakla gelsin inşAllah 💐💐🌸🍀🍀🫶😇
Safinaz27 Renaaa benim de uzun süredir olan ağrı özellikle geceleri tuvalete kaldığım da canım çok yanıyor bayram öncesi doktorum rapor verdi dinlendim şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor dedi 33. Haftadayız bu ağrılar normal vücudu doğuma hazırlıyormuş
Renaaa Safinaz27 Aaa çalılıyormuşsunuz ya onun da etkisi vardır Belki de sizin yaşadığınız bu dinlenince beçen yalancı sancılardır Bacholar Hicks dedikleri. Daha haftanız eeken çünkü hiç yormayın kendinizi hep dinlenin
Safinaz27 Renaaa evet çalışıyorum ama 37 ye kadar sanırım çalışamayacağım çünkü eve geldiğimde ayaklarım balon gibi şişiyor iki gündür de hemoroid sorunu başladı Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏