Busrabastas Kızlar merhaba. An itibariyle 39+4 olduk. Doktor catımın uygun oldugunu soyledi. Bebegin suyu da iyiymis. Kafası aşagi inmis ama sancim acilmam hic bisey yok. Cuma gunu dogum sekline karar verelim dedi. Tecrübenizi paylaşır mısınız
BurcuLice Busrabastas herşey yolundaydı 41. Haftaya kadar bekleyebilirsiniz doktorumuzla konuşun eğer normal doğum istiyorsanız sezaryen için beklemenize gerek yok doğum gerçekleşe bilir
Aynr1380 Busrabastas herşeyi normal se zamanı değildir cnm . 41. Haftada gelen var. Bebek kendi zamanını bilir er geç gelecek o bebek bence sabırsız davranıp acele etmeyin . Normal doğum düşünüyorsanız bebeğin herşeyi normal ilerliyorsa bekleyin derim
Damla Busrabastas 40+3 olduk normal doğum istiyorum çatı muayenesinde de doktorum uygun dedi ama açılma yok ve kızım kanala girmiyor persembe 40+5 te suni sancı alacağım eğer olmazsa cuma 40+6 da sezaryen e gireceğim normal için elimden geleni yapıp olmazsa sezaryen olacağım…
Busrabastas Aynr1380 Sıcaklardan son bir haftadir o kadar zorlaniyorum ki odem de basladi. Bazen sabrim bitiyor gibi hissediyorum ama bekleyecegim sanirim. Cok sagolun🙏
Aynr1380 Busrabastas bebeğin anne karnında geçirdiği her saniye çok önemli . Organlarının gelişimi için 🥰
Busrabastas Damla Dimi ya ben de oyle dusunuyorum bi suni sancı deniyim diyorum. Normal olmasa da elimden geleni yaptim diyebilir insan
ucuncuyegebe Damla sezaryen olmayın yaa… 40 hafta doldu diye yazık etmeyin.. Sezaryen gerektiğinde kurtarıcı bir operasyon, tercihe bağlı bir doğum şekli değil…
Sibush Busrabastas ben 41. Haftanın sonuna kadar beklemiştim doktorumun onayıyla. Ama gelmedi😅 Sezeryan oldum. Suni sancı seçeneklerim arasında yoktu.
Damla ucuncuyegebe ben isteyerek sezaryen olmayı düşünmüyorum en korktuğum ve hiç istemediğim bişeydi suni sancı da işe yaramazsa ne yapmamı bekliyorsunuz ? Yeni Bi doğum şekli mi icat edeyim kulağımdan mı çıkarayım çocuğu okuduğunuzu da anlamıyorsunuz!
Damla ucuncuyegebe her sezaryen lafını görünce herkesi isteyerek sezaryen oluyor sanıyorsunuz siz Normal doğum yapanlar galiba.