Aslanemir 25+5 deyim dünden beri hareketleri azaldı ve inceden inceden hissedyrm acaba yeri daraldı dyemi yoksa kordon dolanması falan olablirmi bu durumu yaşayan varmı kızlar
Aynr1380 Aslanemir 35 . Haftadan bildiriyorum bende yeri azaldı daraldı az hareket etmesi lazım diye düşünüyorum ama benim bebek büyüdükçe kuduruyor valla iki dk durduğu yok maşallah
Mavisim3457 Aslanemir korkmayın. Bende evde hareket edince hissedemeyebiliyorum. Ama tatlı birşey yiyip uzanın sizin kalp atışınız yavaşlayıp rahatlayınca bunu bebek hissedip harekete geçiyor. Okumuştum bunu. Günde 10 hareket normal kabul ediliyor. Stres yapmayın ikinizide etkilemesin. 🥰
Ada_ada Aslanemir 25. Hafta da dahil benim de hep azdı hareketleri, sadece yemek yedikten sonra tepki veriyordu. 27. Haftaya girdiğimden beri maşallah durmuyor. Sanırım büyüdükçe hareketleri düzene giriyormuş.
Aslanemir Aynr1380 bende ayakta kaldığım içinmi acaba doktoruma yazdm henüz dönmedi ama korku kapladı içimi
Aynr1380 Aslanemir çok sık hareket etmesi önemli değil en az 10 defa gün içerisinde hareketi saplayabiliyorsanız yeterli