Buse__ylmzz07 gokcetugumm daha bugün 6-7 tane yedim normalde de kendimi kısıtlamadım hiç canım çektiğinde yedim midye en fazla ama 6-7 tane yiyorum oda en fazla bişey de olmadı bu zamana kadar çok şükür oğluşumunda sağlığı yerinde biraz bünyeye bakıyor bence
Bebiskomiskom Netten midye ici pilav tarifine bak yap yada yapamiyosan yaptir limonunu bol sık ye ayni tat hicbirfark yok hemde zararsiz istedigin kadar ye 😀
Tuntun gokcetugumm bir kaç kez yüksek adet yedim çok şükür bir şey olmadı güvenilir yerden yemek gerek limonu da bol sıkın
YigitPoyrazMomm Tuntun kuzum normal pilav yap pişince tabağa al bahart dök karabiber sonra limon sık ye aynı tadı veriyor hemen hemen
Sevgi1985 Ay kızlar ben 9 yıl önce kızıma hamileyken her gece midye çiğ köfte aşerdim limon yiyordum🤭 resmen ve inanın aylarca bu şekilde beslendim ama bilmiyordum zararlı olduğunu çok şükür birşey olmadı 😬
Ecemsanli gokcetugumm 2 3 gün önce yazlıktaydık iki akşam üst üste yedim hiç birşey olmadı canınız ne isterse yiyin derim ben 🥰
Babyykmz gokcetugumm esim bayramda 2 gun ust uste balikci kenandan alip toplamda 80 adet yedi o kadar canm cektiki bir tane bile yemedim tuttum kendimi 😑
minikmucizeemaak gokcetugumm Ben normalde 50 60 yiyen insanım o yüzden bana hiç dokunmadı ama çok korktum şimdi eşime geçen söyledim, doğurayım ertesi gün 100 tane midye yiyeceğim doya doya diye 😂
rosemomm ben yemiştim birkaç defa canım istediğinde nefsimi bastırmak için birer ikişer adet tadımlık