Rzlgln534 hiç bir olumsuzluk yasamaidm hamd olsun. Her şey güzel ilerledi.
Cuma günü normal muaneye gittin hafif sancım çıktı ama doğum için yeterli değildi c tesi günü evde harıl harıl iş yapıyorum dogurursam temiz olsun diye çünkü pazar günü 40 hafta oluyoruz pazatywos gene gidicektim. Hafiften sancım giriyor karnıma kasıklarıma ma çok iş yaptım herhalde ondan sandım. Neyse bı gideyim dedm gittim hafifte sancim var diyince alttan muane etti doktor acilden giriş yapmistim. 5.5 cm açılma varmış ve suyum sızmaya baslamis direk yatış veriyorum dedi. Nst bağlandı acilde kan idrar alındı sonra yukarı sancı odasına (doğum odası) gönderildim. Tabi bende sancı cikiyoe hafif ama ben hissetmiyorum saat 6.30 falan kıyafetlerimi giydim odaya geçtim doktor direk alttan ve karından muane etti açıklık 6 cm dedi sonra doktor gitti ben nst baglandim kalp atışı izlenecek dedi böylelikle saat 20.30 a kadar nst baglandim suni gerek görmediler sonra açıklık 8 oldu dediler hafif suni verdiler ama benim sancım siddetlenmisti artık geliyor hissettim. Doktor geldi ikin dedi güzel ikiniyorsun hadi basliyoeuz dedi hemen yatak çatala dönüştü o kadar hızlıydı ki bir anda odada ,3 doktor 2-3 ebe çocuk için hemşire falan vardı odada 10 kişi vardık belkide 😂 bir kaç ikinmada hamd olsun doğdu bebeğim 21;10 da kucağıma aldım oğlumu. Kesi olmadı üçüncü doğumum gerçekleşti kesi olmadan doğduğu için biraz takip etti doktor kanama varmı diye oda olmayınca 22 ye geliyoruz tüm herkes gitti. Doktordan ebelerdbe hemşireler sen Allah razı olsun çok iyiyeo doktor müzik açtık müzik eşliğinde doğurdum o derece iyiydi.
Eminee38
Aslan10