Melissssa ceymus7 ben enfeksiyon için 600 mg augmentin kullandım 12 saat arayla günde iki tane ama anlaşılan Bi halta yaramadı enfeksiyon asla gitmiyor
Smye ceymus7 kaç haftalıksınız oda önemli sulcid yazdı enfeksiyon için başlık açmıştım dün hatta Yanetki yaptı bende 375 sabah akşam yani 750mg
Nergs199 Melissssa o ilaç bendede yaramadı .hatta yan etki yaptı kalp atsimi bozdu nefes alamiyirdum. Sonra doktor değiştirdim başka ilaç yazdolar da gectii
Melissssa ceymus7 yani benim çok akıntım vardı sürekli bekarlığımdan beri hep kullandım geçiremedik hamilelikte de artıyormuş zaten
Haticeozturk Bende boğaz yolu için kullandım.Işe yaradı ama öksürük gecmedintekrar batma falan olmaya başladı ınsallh tekrar kullanmaya gerek kalmaz
Msa Bir kere idrar yolları bir kere de sinüzit için iki defa 1000 lik antibiyotik bitirdim beşer günlük
Bstt Melissssa hangi bakterinin ürediğine ve hangi antibiyotiğe direncli oldguna bakiliyo ona gore yaziliyo antibiyotik canim belki seninki augmentine direncli oldugu icin ise yaramamistir
Yade ceymus7 ben de kullandım diş iltihabı için mecburdum ağrıdan duramıyordum. Augumentin 1000 mg kullandım günde 1 tane ağrım geçince bıraktım