Busrasariogluuu8 Kızlar çok mide bulandiriyor diyolar kimle konussam nasıl oldu siz kacinci haftada yaptirdiniz yaptiranlar yazabilir mi acaba ? Bide benim aldigim OGTT suyu limon aromali insallah icebilirim 🥴
Kiymetyildiz Busrasariogluuu8 hiç de öyle değil hiç o ön yargıyla gitme bir şey olmuyor 10 dk içinde içiyorsun. Valla ben gözümü kapattım uzatmadan langır lungur içtim üç dört seferde 😅 bi ara midem bulandı o da galiba hastanenin havasından zaten hiç sevmem içinde bekleyince hafif mide bulantısı yaptı dışarda bi şeyim yoktu ama. Sadece yalnız gitme biri olsun yanında her ihtimale karşı olur başın döner gözün kararır falan
esnyz14 Busrasariogluuu8 Midem bulanacak düşüncesinden çıkın yoksa istemsizce mideniz bulanır. Hiç öyle düşünerek içmedim ve midem de bulanmadı, sadece bir kaç saat aç kalmak zorladı. 25 haftalıkken yaptırmıştım
Goksu2023 Busrasariogluuu8 daha bugün yapıldı şeker yüklemesi yüksek çıktı diyetisyene yönlendirildi. Yaptırma diyenleri iyi ki dinlememişim asla mide bulandırmıyo suyun içine ağdayı karıştırmışın gibi içerken burnunu tıka tadını az alırsın öyle 4 5 yudumda bitir ben az az içtim 9 10 yudumda içtim sen burnunu tıka 4 5 gibi bitir
egzo Busrasariogluuu8 ben sabah yaptırdım sorun olmaz diye düşünerek tek gittim İlacı içtikten yarım saat sonra fenalaştım Kesinlikle tedbir amaçlı tek gitme
Senatalya06 Ben bayıldım , berbattı , öldüm sandım inş sende öyle olmaz , bi daha bebek düşünürsem asla yaptırmam .
Busrasariogluuu8 Goksu2023 ben normalde cok midesi bulanan hala kusan biriyim zaten oyuzden cok korkuyorum
HilalSumre Merhaba, 75 ml ile yaptırdım annem taraf kronik şeker hastası olmasına rağmen benim değerlerim çok şükür mükemmel çıktı. Hafif bir mide bulandırması oldu ama yazın sıcağında bu kadarı normal diye düşünüyorum 😂
muallime54 75mg şeker yüklemesi yapıldı bana da. Ne kusma ne de bulantı yaşadım. Şekerim yüksek çıktı ama diyet ve yürüyüşle kontrol altına alındı. Her bünye farklı, iyi olacağını düşünün iyi olsun 🌸