Tugba_A_d Bebeannesiii 36ci haftada sezeryan olan varmı yada ağrısı olup açılması olmayani sezaryana alıyorlarmi
Selbus Tugba_A_d bebeğim riskli bir durumu varsa alıyorlar ama kilosu vs düşükse ciğerleri gelişmemiş oluyor ve 10 gün gibi küvezde kalıyor bebek
Tugba_A_d Selbus kalp atışları bir düşüp bir yükseliyor hastaneye yatış yapıldı birazdan doktorum kontrole gelcekmis doğum başlayabilir dediler başka birsey söylemediler
Canserakn Bebeannesiii evet çok zor gercekten her tarafim pişmiş Perşembe gunu doğum yapıyorum inşallah
Yagmurella41 Hiram_17 ayni durum bendede var 1.dogumum normal cok kotu gecti 2.sezeryan olucak insallah kendi tercihim bu yonde
Hilalmvc Kızlar benim oğlan 36.haftada ve makat geliş kilosu da 2500 yani haftasına göre az. Doktor haftaya da bakalım dönmezse sezaryen planlaması yaparız dedi. Ben hep normal doğum olarak düşünmüştüm şimdi sezaryani duyunca geriliyorum.
Gezgin1Anne Hiram_17 devlette bebeğin pozisyonunda bir sıkıntı olmadıkça yada bebek anne hayatını riske atacak durum olmadıkça sezeryan yapmıyorlar konuşma ile de karar değiştirip sezeryan tercihinde bulunmuyorlar. Bilgin olsun kendini bu düşünceye adapte et
Hiram_17 Gezgin1Anne Ben şuan alttan muayene bile olamıyorum böyle birini nasıl normal doğum yaptirabilirler anlamıyorum ya bu kadar da zorlamamak lazım
Elif57 Bebeannesiii 38 haftalık oldum bugün geçen hafta 37yken dr gel doğum öncesi tetkiklerini yapalım çatına bakalım doğuma karar verelim demişti. (Bu hafta izinde bu arada ) gitmeden doğumu kararlaştıralım dedik. Gittiğimde de çatı muaynesi yapmaktan vazgeçti ben yokum ağrın vs olur tetiklemeyelim diye. Ama tetkikler oldu hiç bişey anlamadım gün mü verecekti yoksa normal doğum seyrinde de oluyo mu tahliller. İnşallah dr gelmeden bişeyler olmaz stresliyim😰