Betulnnmz Bebeannesiii sabah kontrolüm var günü de o zaman alacağız sanırım doktorum tahlil için çağırdı çünkü ama 38 haftayı geçeriz diye söylemişti
Hiram_17 Kızlar benim ilk normaldi ikinci sezeryan istiyorum psikolojik olarak normal doğumla ilgili sıkıntılarım var şehir hastanesinde doktoruma görüşsem bu durumu sezeryan yapar mı beni
Yagmurella41 Hiram_17 ayni durum bendede var 1.dogumum normal cok kotu gecti 2.sezeryan olucak insallah kendi tercihim bu yonde
Hiram_17 Bebeannesiii İnşallah yapar yoksa kafayı bozacağım baş edemiyorum bazı durumlar ile bende böyle olsun istemezdim hersey normal olsun isterdim ama olmuyor elimde olsaydı keşke inşallah doktor kabul eder tek umudum o özelde para çok istiyor maddi olarak yapamam
Papatya_kokuyo5 Hiram_17 benim özel olmasına rağmen doktorlar ısrarla normal diyor gebelere canım yinele konuş bi doktorla
SU55 10 Temmuz 38+3 e günümü aldım. İlk gebeliğim normal doğumdan korktuğum için sezaryen olmak istedim. Şu an acaba pilates topunda zıplasam ahududu çayı içsem ne olur diye de bir yandan düşünmüyor değilim 😂😂
Hiram_17 SU55 Bende aynı durumdayim devlete durumu anlatsam gün verir mi bana da kabul eder mi acaba benim korkularım çok fazlası ama baş edemeyeceğim şekilde
Bebeannesiii SU55 bende normal doğuma biara kendimi o kadar hazırlamıştım ki meryem ana otu bile evde duruyor arada acaba suya koysam mı diye dusunmuyor değilim 😂
SU55 Hiram_17 özel takipliyim devlet hastanesiyle ilgili pek bilgim yok ama zorunlu olmadığı sürece sezaryen yapmıyor
DenizDnz- Hiram_17 bende de durum aynı aşırı korkuyorum stresliyim şehir hastanesine gidiyorum doktoruma danıştım panik atağımda var korkuyorum diye nefes egzersizleri yap dedi sadece devlet hastanesinde herşey normal ilerlerken sezeryan yapmıyorlar diye biliyorum keşke yapsalar
Biyolog-anne Kubrascioglu aynı gün doğum yapıyoruz Allah nasip ederse 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 nerede yapacaksınız doğumu
Selbus Kubrascioglu en son ne zaman gittiniz boy kilo neydi. Benim de önden gidiyor ya iç karnım da dar. Doktor önde diyor ama doğuma etkisi yokmuş gibi davranıyor. Sezaryen olucam korkuyorum bende pay diye bebek gelmeye kalkacak diye 😅 Başka bir doktor önden gittiği için ona göre hesap yapmıştı. Şimdi de önden gitmesini umursamıyor
SU55 Bebeannesiii ayy bende vallahi😂 ahududu çayı içsem 3-4 güne etki eder mi acaba 😁 21 Temmuz son günümüz normalde ☺️