Gizemnur20 Kızlar bebişlerin hazırlıklarına kaçıncı haftada başladınız şu anda ben 28 haftalığım ne zaman başlasam bilemiyorum
Yenibirannee Gizemnur20 bende 25+3 haftaligim ilk kizimdan baya esya var tek tük seyler alacagim yavas yavas baslicam ama ilk gebeligimde cinsiyeti netlestikten sonra alışveriş yapmaya başladım 🌸 sizin icinde uygun zaman bence
Amineazra Gizemnur20 ben o haftalarda hatta belki 27 de başladım yavaş yavaş tamamladım 30 dan sonra da yavaş yavaş hastane çantasına başladım henüz bitmedi 34 e giriyorum:) bence başlayın
Esrahmet Gizemnur20 valla o ara başlayın 38. Haftaya girdim muhtemelen bu hafta sezeryana alacak evimi bile zor supuruyorum 😳
Gizemnur20 Yenibirannee eşyalarını aldım ama herşeyin dolaba yerleştirmek yıkamak ütülemek kaldı onları ne zaman yapsam karar veremedim
Gizemnur20 Amineazra bütün eşyalarını aldım herşeyi hazır ama yıkama ütülemeye ne zaman başlasam ona karar veremedim
Esrahmet Yenibirannee ben ilk bebeğimi 34.haftada doğurmuştum 35 i bekleseydim kızımın eşyası bile olmayacaktı hastaneye götürmelik😁
Gizemnur20 Yenibirannee ben tek yaparım büyük ihtimal birde ne olur ne olmaz o zamana bırakmak istemiyorum zaten birde ev temizliği olacak çok zorlanmak istemiyorum