mmeliikee Kızlar kendim hariç hiç gebe karnına dokunmadım görmedim benim karnım çok sert 27 haftamdayım sizin de böyle mi hamile kalmadan önce düz bir karnım vardı yani yağsız falan acaba ondan olabilir mi 🤔🤔
Sehrazatt mmeliikee bende şuan 23. Haftadayım benimde öyle normalde yumuşak bir göbeğim vardı sertleşti hamilelikte böyle oluyor Muş
Busra-1601 mmeliikee benim de öyle detaylida doktorum cok sert şekeri karbonhidrati kes demişti kesince yumuşadı gerçekten
dilay_06 mmeliikee bebekten dolayı normal hamile kalmadan önce zayıftım benim de çookk uzun zamandır sert bazen daha da sert oluyor çocuk sırtını falan dayıyor
mmeliikee Busra-1601 aa ben çok tatlı şeyler tüketiyorum ondan olabilir mi acaba bir doktoruma sorarım bende
bebis001 Ben 32+2′yim benimde karnımın bir tarafı sert oluyor ama benim sana göre baya ileride,hamilelikte olur diye düşünüyorum
mmeliikee bebis001 evet bazen bir tarafında yumru gibi sert oluyor benim de bebeği hissediyorum ama genel olarak da sert 😊
bebis001 mmeliikee doktora sorarsınız bende sorucam benim de aklıma takıldı 😂 Eğer bebişte problem yoksa varsın sert olsun 😂
mmeliikee bebis001 aşkım oksapar vuruyorum karnımdan o yüzden karnımı sıktıramıyorum aslında o benim için sorun ama yakın zamanda bırakıcam oksaparı