Mrymkdr Kızlar bebeğim bugün çok hareketli ama herhangi bir sancim felan yok varmı bilgisi olan randevum cuma günü
Unalcagla Mrymkdr bende 38+3 benim belim çok ağrıyor çıkacak gibi yerinden.. Hastaneye acile gideceğim.. Sezaryen gibi duruyor benimde.. Benimki de hareketli maşallah..
Naz1905 Mrymkdr 38 haftada bizde öleydik. 39 haftadayz bendede ne sancı ne su ne nişan hiçbirşey yok☺️bakalım yrn ne dicek doktorumuz
Pirayeee Mrymkdr bende 34+4üm bugün gün boyu hiç durmadı desem yeridir normal geldi de bana. Doğum falan deyince merak ettm bekliyim bende
Ntlz Mrymkdr bende aynı canım 38+2 haftalık olduk benimkide çok hareketli hiç sancı ağrı falan yok. Ama kendimi felaket bı şekilde yorgun hissediyorum yemek yemek bile istemiyorum yerimden kalkmak zor geliyo. Benimde cuma günü kontrolüm
Mrymkdr Unalcagla geçen okumuştum doğum sancısı belden başlar adet sancısı gibi devam eder diyordu dikkat et selametle kurtulalim hepimiz inşaAllah
Beybiliboy Canım benimde hiç açılmam sancım ağrım akıntım yok ve bebek inanılmaz hareketli normaldir diye düşünüyorum benimde kontrol salı günü, en son gittiğimde bebeğim hiç kilo almamıştı doktor yine kontrol edecek eğer yine almamışsa doğumu başlatırız dedi :( ama ölçerken çok hareketliydi inşallah yanlış ölçmüştür çünkü kendide net birşey diyemedi en kötü 2900 dedi hayırlısı bakalım
Mrymkdr Naz1905 yarın gidip gel yaz buraya merak ettim bakayım ne diyecek selametle kurtulalim hepimiz inşaAllah
yaren123 Mrymkdr canım ben hemşireyim bu normal yani bebegin hareketli olması iyi hareketli diye de sancın olacak diye bişe yok ki
Mrymkdr yaren123 doktor çok hareketli olması yada durmasını takip et demişti bugünde bi başka hareketli e sancı felan yok nedendir diye sordum bilen olabilir diye
Beybiliboy Mrymkdr şimdi doktordan geldim 3240 gr çıktı geçen hafta çok hareketli olduğu için doğru ölçememiş muhtemelen gününü bekler dedi son 10 hayırlısı bakalım :) benimde içim rahatladı
Aykimgebe Mrymkdr dün bebeğim o kadar fazla ve acı dolu hareketliydi ki uyuyamadım 2 saat boyunca resmen içerden dövdü beni ya 😁 çok hareketli olunca ne oluyormuş ki acaba 38+3 üz bu arada 🤔
yaren123 Mrymkdr canım hareketli olması normal sevdigi şeyler yemişsindir hareketli olunca sancı gelecek diye bişe yok için rahat olsunn