bsraa16 26 haftalıkta bebişiniz kaç kiloydu? çarşamba kontrolüm var en son bir ay önce 21+6 da gittiğimde 480 gr dı
Rabiakumcu Bizde bugün tam son adet tarihine göre 26 haftalığız 1082 olmuş.ama bende gebelik şekeri var.bi iki hfta önde çıktı ultrosunda.doktor gebelik şekeri etkiler demişti
Zehross03 Rabiakumcu şeker yüklemesimi yaptırdınız acaba bizimde 25+5 te 1100 dü ben yükleme yaptırmadım aç tok verdiğim testlerde normal olduğu için
Rabiakumcu Zehross03 evet yaptrdım kilolu hamile kaldım ve hızlı kilo aldım ödem en baştan beri vardı .yaptrdım çıktı diyet verdi
Sdslnby incialpr bende bugün kontrole gittim 26+1 deyiz 808 gram gayet normal dedi doktor, bir önceki doktor kontrolümde ise başka bir doktor çok iri kilolu bir bebek olmayacak demişti
Nurrdmr15 bsraa16 en son 25+4 te gitmiştim ikizlerimin birisi 1020 diğeri de 900 gr çıkmıştım birisi 26 diğeri 27 haftayla uyumlu demişti Cumartesi tekrar gdeceğiz 28+4 olmuş olacak kaç oldular çok merak ediyorum ☺️
Sdslnby incialpr devlet hastanesine gidiyorum bulunduğum şehirde özel hastane olmadığı için, maalesef boyunu söylemiyor doktorum. Ama bir önceki kontrolümde özele gitme şansım olmuştu 20 gün önce 28 cm di
Sebnem9593 incialpr evet oyle diyorlar benim ilk 12haftasina kadar 10gun geriden geliyordu sonralar 3gun ileri oldu hep son zamanlar da 2hafta ileri
incialpr Sdslnby teşekkür ederim bende tekrar doktoruma mesaj attım o da aradı hemen her bebek farklı bir sorun yok dedi bakalım annelik duygusu sanırım evham ile eşdeğer 😅