Edaa98 20 haftalık hamileyim 19. Haftada 1 kilo aldım ve az önce tartıya çıktığımda 2 kilo daha aldığımı gördüm sebebi ödem olabilir mi ?
Sltnbyzt Edaa98 şuan 24+4 düm 57 kiloyla hamile kaldım şuan 55 im ikinci çocuğum olucak bu hamilelik farklı
batununannesi__ Edaa98 20. Haftayım 4 kilo almışım hatta neden az alıyorum demiştim ama demekki değil almak veren bile varmış
Bizimasalimiz ladyax yok artık ciddimisiniz 😳 bende 10 kilo aldım sizmi yemiyorsunuz bizmi çok yiyoruz 🤦🏻♀️
Bskaysy 24+5 teyim 45 kiloyla hamile kaldım şuan 51 kiloyum. İnanılmaz sağlıklı beslenmeme rağmen 6 kilo aldım. Bacaklarım kollarım hamilelikten öncekiyle aynı incecik ama göbüş kocaman oldu 🤣 nereye aldım 6 kilo hiçbir fikrim yok
cancel_ Bskaysy vallahi aynı durumdayız 75 ile hamile kaldım şuan 81 im göbeğim kocaman 21 . Haftadayız 🤣 nereye gidiyor bilmiyorum
ladyax Bizimasalimiz yiyorum aslında ama abartı değil 16. Haftaya kadar bulantı ve kusmalı geçti sonra iştahım açıldı halbuki vücudum da kiloya yatkın ama almadım
Tugceleventsoy Edaa98 ilk 3 ayım okadar berbattıki kusmaktan 7 kilo verdim şimdi 20 .haftama girmek üzereyim 3 kilo aldığım için mutlu oluyorum😂
Bskaysy cancel_ valla 4 kilo göbeğe aldım 2 kilo göğüslere aldım heralde başka artış gösteren biyer yok 🤣