siineem Aaa122 oradaki çıkıntı pipi değil kemik gibi birşey o çıkıntı bu şekilde paralel olması kız bebek anlamına geliyor erkek bebeklerde daha dik duruyor yani bebeğiniz %90 kız 😊
mybaby4 Caizint kız net derken dalga mı geçtin o kadar büyük burun olur mu? Bana da yüzü tuhaf geldi ama cihaz kötü olduğu icin böyle diye düşündüm inşallah bi sorunu yoktur
Caizint Hayır dal mybaby4 hayır dalga geçmedim,çok bariz çıkmış anlamında demiştim ,belirgin anlamında. Yüzü tuhaf geldi ne demek asıl ? Sağlıklı olsun bence gerisi çok ta mühim değil
mybaby4 Caizint canım ben de sağlıksal olarak tuhaf geldi dedim. Bi anne sağlık dışında ne isteyebilir ki evladı için. Yani aynı haftadaki bebeklere bakıyorum yüzleri daha derli toplu. Şu an tatildeyim öylesine bi doktora geldim kontrol amaçlı ama cihazı çok kötüydü acaba ondan mi böyle çıktı diyorum
Caizint mybaby4 hayır canım bence için rahat olsun.Sağlıklıdır inşallah dediğin de olabilir tabi,çok bilemiyorum. Dediğin gibi en önemlisi sağlık.bana bile benzemese hiç bozulmam o derece.Şansları güzel olsun inşallah
mybaby4 Caizint tabii ki kuzum sağlıklı olması tek temennimiz her anne baba gibi. Tatilim bitecek haftaya doktoruma gideceğim. İnşallah yolundadir her şey hiçbir anne üzülmesin 🙏♥️