serifeaslan01 Korkuyorum ya ilkez böyle bir kanamam oldu tahminime göre yumurtlama günlerim ama daha erken yumurtlayp yerleşme kanaması olabilir mi yanma yok aşırı ağrı yok halsizlik mide bulantısı var altında yatan başka bir hastalık olabilir mi
Umutlubirkadin serifeaslan01 Canım az biseyse bazı kadınlar nadirde olsa kanla birlikte yumurtlama görebilir mis ya ondan ya da yumurtlaman erken olmuş bebek tutunmaya çalışıyor da olabilir
HESA20 serifeaslan01 canım merhaba benim dee adetimin 15.günü hafif pembe kırmızı karışımı akıntı geliyor az az yumurtlama kanaması mı enfeksiyon mu başka birşey mi bilemedim korkuyorum senin nasıldı az mı cok mu rengi fln nasıl dı öğrenebilir miyim
serifeaslan01 Umutlubirkadin bu durumda cinsellik olmalı mı yoksa bebek varsa tutunsun diye korunmalı mi
serifeaslan01 Umutlubirkadin ben sordum Çalışmayan yumurtalariniz harekete geçtiğinde hafif lekelenmeler az miktarda kanama olabilir normaldir endişelenmeyin dendi c life kullanıyordum iletişime geçip sordum
HESA20 serifeaslan01 ay bnm de öyledir inşallah bugün kesildi 2 gün anca sürdü ama ovulasyon tam pik olmadı bilmiyorum o ay hamile kaldın mi peki canım 🥰