Kndmr04 Bugün kontrole gittim doktorum, bebeğimin gelişiminin yavaş olduğunu söyledi 27+1 1000 grm yani 1 kilo dedi sizlerin bebekleri o haftalarda kaç kiloydu acaba ?
leila1 Kndmr04 28+3 te 1100 dü gayet iyi normal demişti bu şekilde gittiği sürede 3200 3500 arası doğum olur demişti.
nurduran42 Kndmr04 26+6 gitmiştim bebeğimin biri 1031 gramdi diğeri 880 gram bana öyle bir şey demedi doktor yarın tekrar gideceğim nasipse 28+1 inşallah
yenibirannis Kndmr04 Dr herhangi bişe dedımı eşiniz veya siz minyon tipliyseniz ondan olabilir ama bebekler son 2 ayda daha hızlı kilo alıyolarmıs cnm bende 26 haftalık olucam bnde merk ediyorm en son 500 gr dı 22 haftalıkken baklm çarşamba kaç olucak
Tugraseda Kndmr04 bugün gittim kontrole yani 27+2 bebeğim 1126 gr 38 cmmiş. Bana ileri yada geri demedi haftasıyla uyumlu dedi. Hatta erken doğum riskim olduğu için kendini kurtarmış allahın izniyle ele avuca gelmiş dedi
Kndmr04 Bana karın çevresi 1 haftag geriden geliyor dedi ilk kızım, 38. Haftada doğdu o 3.100 doğdu bu sefer korkuttu beni hiç gelişmemiş dedi resmen
rosemomm 27.haftada 1000 gr demişti bana normal haftasıyla uyumlu demişti şuan 34+4 deyiz 2400 gr yine uyumlu gayet iyi dedi yani internette de okudugum kadarıyla o haftalarda 850-950 gr arası görünüyordu bebekler zaten
sykserife Mineklc günlerimiz aynıymış bende bugün 28+3 oldum haftaya çarşamba randevu aldim dr belirlemek için farklı bir hastaneye. Bakalım o ne diyecek
Btl9696 Kndmr04 cidden bazı doktorları anlamıyorum. Bende damarlarda daralma oldugu için bir müddet sonra bebek yavaş ilerlemeye başladı. İlk gittiğimde bana bebeğin ölür alalım dediler. Sonra bir doktor buldum Zeynep kamilde sağolsun bana kan sulandırıcı başladı. En son kadın doğumcuma gittiğinde gayet iyi durumda oldugunu söyledi. Bebeği zayıf ve kısa gördüklerinde hemen gelişim geriliği diyolar ve annelerin bütün moralini bozuyolar