Defne-ece28 Semagzll yok cnm ben sanmıyorum çıkacağını sen kaset test dene ins vardır benim gözlerim şişti aglamaktan ne oldu me değişti amlamiyorum 10 tane gebelik geçirdim ben artık hamile kalamıyorum
Semagzll Defne-ece28 insaAllah yükselir canım ya umutsuz olma ben dün akşamdan beri ağlayıp duruyorum en azından seninki pozitif olsun ki birimize mutlu olalım
Defne-ece28 Semagzll bende çok ağladım kuzum gözlerim şişti aglamaktan ama ben kendimi biliyorum olsa şu ana kadar yükselmesi gerekti :(
Defne-ece28 Semagzll cnm sana bisi diycem ben şimdi kaset test yaptım allta zorla görülen bir çizgi var
Defne-ece28 Semagzll bilmiyorum cnm şaşkınım kasette çıkıyor şimdi verdiğim kan 2.67 mi ne acaba geç mi dollencek senin içinde hala unut var desene
Semagzll Defne-ece28 bende umut falan kalmadı canım direk 0,100 görünce umudum falan bitti gelecek aya kısmet diyorum artık
Defne-ece28 Semagzll ya normalde erken değil bu kadar da çıkmaması lazım daha 5 i goremedim bende sende erken yapmış oldun ins erkendir cnm ya ama daha önce daha erken belli olmustu
Semagzll Defne-ece28 hiç bişey yok canım bende bı belim ağrıyor onu da halı falan yıkadım ondandır diyorum
Defne-ece28 Semagzll cnm benim de kaset test negatife döndü sanırım nasibinde varsa bu ay İstanbula gidicem
Defne-ece28 Semagzll aynen aslında rahim filmi sirasinda Bi nebze tup açılabilir mis İstanbuldayım bunu yapan bir radyoloji var onun yanına gidicem
Semagzll Defne-ece28 İnsaAllah çabucak bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur 2 gündür moralim çok bozuk
Defne-ece28 Semagzll ben biraz toparladım cnm ya inancimi yitirmicem bu İstanbul rahim filmi iti gelcek bence öyle hissediyorum sanki