Melo-fndkc Ayssayss bende de çıkmadı ya 🥲🥹 ne açılma ne sancı çıktı. Aynı şeyi benim doktorum da dedi 41e kadar olmazsa suni ya da sezeryanla alırız dedi. Hiç istemiyorum :(
nakin Dilek1903 Perşembe günü tekrar kontrole gideceğim. 2 gün önce kontrole gittim ama alttan muayene yapma gereği duymadı doktor.
EdaOnurB Dilek1903 39+5iz. Persembe gunu 40. Haftamizda sabahtan suni sanci ile dogumu baslatacak doktor acilma kasilma hicbir sey yok. Sadece basi kanalda doktorum bekletmek istemiyor 40tan sonra. Hem mutluyum artik gelecek diye hem korkuyorum😅
Dilek1903 EdaOnurB bizimki daha kanal a oturmamış o yüzden bekliyor doktorum ama açıklıkta yok zaten inan bende korkuyorum ama bir an önce sağ salim kavuşmakta istiyorum
Dilek1903 MUALLIME5561 açılman başladıysa seninki bizimki kadar uzamaz inşallah canım Allahım sağ salim kavuştursun 🥰
Dilek1903 dilay_06 nasıl hayırlı olacaksa senin ve bebeğin için inşallah öyle olur canım Allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin 🙏
Dilek1903 Melogoktug bebekte anne bünyesine göre değişiklik gösteriyor çok fazla erken doğuran var kız erkek fark etmiyor çok fazla 41 i 42 yi gören de var bence yalan erkek bebek geç gelir kız daha erken filan yalan Rabbim sağlıkla doğru zamanda kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🙏😇
havvakrmzyaris Bizimde 39+4 olduk hala ne ağrı sızı var ne kasılma ilk doğumum biraz da tedirginim geç olduğunu söylüyor herkes. Doktorum da suni sancı ile doğum başlatabileceğini söyledi ne yapsam bilmiyorum bebeğe zararı olur mu sizce riskli bir durumu var mı
Dilek1903 havvakrmzyaris doktorun önerdiyse riski yoktur canım sadece suni sancı normal sancının 4 5 kat fazlasıymış hep öyle duydum benim doktor şimdi çağırsa gel suni verelim olur doğar dese koşa koşa gideceğim böyle sürekli tedirgin olup uyuyamadan ağrı çekmektense 1 gün çeker rahatlarım ama tabi senin kendi kararın etkilemekte istemem
Dilek1903 nakin beni de 39 a kadar yapmamıştı ama 39 da yaptı bende cuma tekrar gideceğim bakalım hayırlısı ile ne durumda