Kubra0110 Merhaba Hanımlar 🌸 Bana park yatak önerir misiniz ? Bu 3. Bebeğim daha önce mobilya beşik kullandım ama bu sefer park beşiklerden almak istiyorum. O kadar çok model ve marka var ki Kafam karıştı.
Aslan10 Kubra0110 hem uygun fiyatlı hem kullanışlı tavsiye ederim resmini yüklüyorum hemen Bi bakarsın 1200 tlye 80 tl ve ekstra 75 de indirim var canım
Kiymetyildiz Kanz withme2 aldım doğum olmadığı için henüz kullanmadım kurduk bekliyor öyle. Ama gayet iyi olduğunu düşünüyorum
Kubra0110 Sabina__ Memnun musun? Park yatakların bazılarında sallarken ayaklarında gıcırtı yaptığı yazıyor.o tarz sorunu var mı
yilmazs06 Nuna sena model aldım çok sağlam sallanmıyor kamp sandalyesi gibi katlanıyor çok kullanışlı tek sorun yatakla birleşince anne yanına belki bi tık sorun olabilir inen bir kenarlığı yok maalesef ama onun dışında çok güzel
Babykkh Kubra0110 yoyko park yatak aldım çok araştırdım müşteri memnuniyeti çok yüksek.katlayip kaldırınca da az yer kaplaması büyük avantaj aynı zamanda sallanma özelliği de var ses yapmadığı yazıyordu daha kullanmadım doğumuma var ama mevcut yorumları videolari izlemenizi tavsiye ederim
Babykkh Freyan Yataş mini twiny sunger yatak Alicagim bir tarafı 0-2 yaş diğer tarafi da 3-6 yasa uyumlu ayrıca yıkanabilir kılıf şeklinde oluşu da artı yönde.ama şuan fiyatlar çok artırmış durumda indirim yakalamayı bekliyorum :)
Babykkh Freyan merhaba üstünden baya geçti ama yatak almışken haber vermek istedim yatak almadıysanız Yataş twiny sunger yatak şuan Trendyol da indirim de.haberiniz olsun :)
Kubra0110 Sabina__ ya Sağlıklı doğumunuz olsun Hepimizin inşallah sağlıklı kolay doğumu olsun Amin 🤲🏻
Bulbulyuvasi https://ty.gl/jmkd2wi7ky Cibinliği sallanma özelliği falan çok hosuma gitti çantası da iyi kolay kurulumu var yanda kendine ait çantası var fermuarlı çok güzel