fatmaaasennn Doktorum hemen sütün gelmeyebilir küçük bir mama al dedi, ama mamalar hakkında herhangi bir bilgim yok ve mutlaka almalı mıyım? Çok kararsız kaldım tecrübeliler yazabilir mi
Kuzeymiraa fatmaaasennn mama vermekten korkmayın ilk zamanlarda az gelebilir gelmeyebilir mama ile desteklersiniz hemde sarılığı da önlüyor mama. Yanınızda götürün ne olur ne olmaz. Artık hemen hemen çoğu doğumda veriyorlar mama ben özellikle götüreceğim vereceğim inşallah. Hemşirelerde veriyor genelde
Uras28anneai fatmaaasennn gelmez ise alırsın canım.geliyor genelde etrafımdaki herkesin geldi benimde haa illa ben alım diyorsan esolvia gayet iyi ga falan yapmıyor doktorlar öneriyor
poyrazin_annesi28 fatmaaasennn Hemen mama düşünmeyin. Emzirdikce gelir sütünüz. Ben de sezeryan oldum ilk andan itibaren emzirdim geldi. Gelmicek diye düşünmeyin. Ama gelmezse tabiki mama alırsınız duruma göre
casper12 fatmaaasennn hemen gelmıuor dogru bu. hemsıreler memeyı sıka sıka getırmeye calısıuor mınık mınık gelıyor o da ztn bebege yeterlı bı ıkı gun ıcın