Ben hala inanamıyorum ya sanki 20 değil de 120ydi daha dün… 20hafta olsam da rahatlasam diyordum erken doğum riski vardı çünkü rahim ağzı kısalığı yaşıyorum sonra 28 hafta olsam da daha da yaşam şansı artsa risk azalsa diyordum 38e merdiven dayadık nerdeyse… Günler hızlı geçti kızımla kavuşma zamanımız yaklaştı zamanın böyle hızlı akması şaka mı? 2 gün sonra doktor kontrolü var 37+3 olucaz serklajlıyım dikişim alınacak belki herşey değişecek o minik kıpırtılar pıtpıtlar canımı acıtan tekmeleri yumrukları atan o elleri ayakları yerinde durmayan popişi… Ben şmdi ciddi ciddi bi kız annesi olup onu kucağıma mı alacağım… Sahiden mi? Daha kendim büyümeden Allah’ım nolur bir kızım olsun~ duamın kabul oluşunu mu yaşıyorum… Ağlayayım istiyorum gözlerim doluyor ama gülümsüyorum istemsizce ağlamak da gelmiyor içimden… En son 4 sene önce bugünlerde heyecanla yine riskli gebelik atlatıp oğlumu beklerken şimdi kızımı beklemek… Hayatımın en çok istediğim dualarından olan bebeğim… Kız annesi olmayı başaracağım mı yani? Allah’ım sen isteyen herkese en sağlıklı risksiz olanıyla ver🤲🏻 Bu duygularım hislerim tarifsiz… Hemcinslerimin her birine nasip et sen inşallah🤲🏻😌 bugünlerin gelişi geçmişin acılarını mı yatıştırıyor çözemiyorum ilk gebeliğim de 24 haftalık erken doğumla kaybettiğim bebeğimden sonra asla anne olamicam sanıyordum bi daha hamile kalamicam asla bi bebeğim olmayacak kucağımda sanıyordum… Hamile kadın görünce başımı çevirip bakamıyordum nazar ederim gözüm kalır bişi olur diye çekiniyordum bebeklere ait reyonlara yaklaşamıyordum içine girince de bişi almadan çıkasım gelmiyordu… Şimdi birini büyütüp diğerini bekliyorum… Allah’ım sen ne büyüksün… Kaya’nın ortasında ağaç bitiren cansız yumurtaya can veren Rabb’imin merhameti ve şefkati ne çok… Bize böyle evlat sevgisi vermiş canımızdan can olanları kucaklayıp şefkatle sarmayı öğretmiş… Ayy çok uzatmim okur musunuz bilemiyorum bile. Günlük niyetine dursun burada bir yerde 🦋