Kızlarr ben sağ salim doğurdum. Cok zor iki gün geçirdim. 40+4 de oğluma kavuştum. Cuma günü gece 12 de suyum geldi hastahaneye gittik açılma sancı yoktu doktor eve gönderdi sabah tekrar gelin dedi. Sabah gittik yine bir gelişme yok antibiyotik yaptılar geri eve geldim pazar günü sabah hastahaneye gittik akşam 4 de sancılarım başladı çok şidddetli hissediyordum ama nstde ki çıkan sancı 13 14 lerde cok yetersiz diyorlardı. Geceye kadar sancı çektim dayanamıyordum doktorumda suyum bittiği için sezeryan teklifiyle geldi yada suni sancıyla ben cok kararsızdım sezeryana kaymıstı fikrim ablam kardeşim normalden vazgecme diye benı telefonda ikna etti ne suni ne sezeryan ikisinide istemedik. Ama ben yerlerde kıvranıyordum gece doktoruma mesaj attm benı sezeryana alın diye kimse benı dinlemiyordu doktorum sezeryan yapmamak için mesajlarıma bile cevap vermedi. Sabaha doğar dedıler ama açılma olmuyordu. Sabaha kadar ağladım sezeryan istiyorumm diye. Sabah 9 dan sonra sancılarıma dayanamıyordum belimi sürekli masaj yaptırıyordum ağrı girince belim berelenmiş o derece bir ağrı. Neyse saat 11 oldu hem baskı hissediyorum hem ıkınma hissi geliyor bi su daha oluyormuş içerde doktor kendılıgınden patlayacak enfeksiyon kapar bebek onu bekleyecez diyor ben dayanamıyorum kafayı yicektim. Saat öğlen bir gibi doktor geliyo muayene edecekler dediler çatıya cıktım ablam bir baktı bebegin kafası görünüyor diye bağırdı doktor geldi o suyu patlattı ağrılardan okadar cok yorulmustum ki üç ıkınmada doğdu yavrum öyle bir rahatlama yoktu doktoe ıkınmayı kes nefes al dedıgı yerde gec kaldıgım ıcın biraz iç yırtılma olmuş. Dikiş attılar bebegimi orda emzirdim sonra odamıza geçtik iyikide dayanmısım normal doğum olmusum diyorum suanda rahat hareket edebiliyorum bebeğimi kolaylıkla emzirebiliyorum Allaha şükürler olsun🙏☺️