poncikkk 6 hafta 6. Günlük hamileyim çok yeni öğrendim tedirginim lekelenmelerim var kahverengi bazen de pütürge şeklinde oluyor doktora gittiğimde düşük tehlikem olmadığını söyledi normal mi?
Annee026 poncikkk benim de 5+5 lekelenmem oluyor kahverengi bana da düşük tehliken yok dedi doktor leke geldikçe tedirgin oluyorum bi bitiyor sonra yine oluyor anlamadım😑
rumeysa_arslan06 poncikkk benimde 3-4 gündür devam ediyor ara ara bugün bi kesildi tekrar oldu progestron kullanıyorum ne olur olmaz diye verdi
happy-26 poncikkk merhaba bende 7 haftalık gebeyim öğrendiğim günden beri geliyordu şuan gelmiyor ama ara sıra yine geliyor doktor normal dedi bugün kontrole gittiğim de doktor progastan verdi fitil olarak kullanacaksın dedi
Annee026 poncikkk dünden önce hiç yoktu dünle bugün öğlene kadar yine oldu öğlenden beri yok yine başlamaz inşallah 😑ilaç falan verdi mi size
Kfybstn92 Kızlar benden de geliyordu progestan verdi sabah öğle akşam kullanıyorum ben çok şükür geçti fitil olarak kullaniyorum
Annee026 poncikkk bana da vermedi doktor normal olduğunu söyledi benim bugün hiç olmadı çok şükür sizin ne durumda
happy-26 Annee026 merhaba bende şuan durdu ama sarı akıntı geliyor bu seferde galiba soğuk aldığım için oda geliyor ama kahverengi lekeler kesildi çok şükür
Annee026 happy-26 benim de beyaz akıntı oluyor leke kesildi ya çok şükür rahatladım bidaha da olmaz inşallah doktorunuza sorun gidince sarı akıntıyı enfeksiyondan da olabilir normalde olabilir pek bilgim yok maalesef
happy-26 Annee026 aynen enfeksiyon galiba pazartesi günü tekrar randevum var artk o zaman tekrardan soracağım rabbim hepimizin sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🙏
poncikkk Amin inşAllah çok teşekkür ederim yanıtlarınız için şimdilik bir şey yok sanırım çok hareket ettiğim zaman olduğunu lekelenmem olduğunu fark ettim . Dinlendiğim zaman ani hareket vs etmediğim zaman lekelenmelerim olmuyor çok şükür 🥲