2prensesannesi50 Kızlar 35 haftalik hamileym yaklask 4 - 5 gundur sag ic baldirimda kasılma şeklinde sanci girip cikiyor vajinaya yakın kısımda neden olur 2. Gebeligim ilk defa boyle bsey yasiyorum hareket edemiyorum resmen
Beyabann38 2prensesannesi50 kramp giriyo canım şuan bende de var oldugum yerde kalıyotum çok kötü bişe magnezyum kullanman lazım düzenli olarak doktoruna dersen yazar zaten
TheMuhtesem 2prensesannesi50 bende 1 ay önce başlamıştı doktorum osteocare diye bir vitamin verdi, direk kesildi kramplar. Bu arada günlük süt içerim, muz yerim maden suyu içerim ama vitamin kadar yeterli gelmedi sanırım
Cerenaltun_02 @2prensesannesi50 bende de oluodu magnezyum eksikliği nden dolayı kramp ve kasılmalar oluo özellikle sabahları uyanınca
2prensesannesi50 Cerenaltun_02 ben ayaktayken cok oluyor kasılma direk kramp girmiyor 🥺yurudukce can yakiyor
Cerenaltun_02 @2prensesannesi50 doktora git canimya canının acimasina izin verme git magnezyum yazar bı kaç kullanımda birşey kalmıyor (çok kötü tadı var )😰
2prensesannesi50 Cerenaltun_02 cumartesi günü gidicem gerçekten sanci girince çok can yakici oluyor😓hayirlisiyla doğurup kurtulsaydik bu agrilardan