Minnoskizimmm Merhaba hanımlar sanırım nişanım geldi ama kan felan yoktu afedersiniz sumuksu yapiskan bi yapi akıntıya benzemiyordu.. normalde böylemi olur tam emin olamadım ama farklıydı
Youngplanner Minnoskizimmm siz yazınca dank etti aynısı benden de geldi dün ben akıntı heralde demiştim de şuan galiba nişan bu ama 36+1. Haftadayım ben 😳 siz kaçıncı haftadasınız
ipek-karadag80 Minnoskizimmm Cuma nişanim geldi pazar günü suyum geliyordu istemsizce resmen gidiyordu sonra da pazartesi kontrolüm vardı doğumum başlamisti acil sezeryan a alindim çatı darligkndan dolayı
Ekbln92 Nişan sümüksü kahve yada pembe renkte geliyor tam kırmızı değil zaten. Ebe nişan geldikten sonra bi hafta içinde doğum olur demişti. Benim ertesi gün doğum olmuştu :) nişan geldiyse bence bi doktora gidip muayene olun derim açılma sancı vs var mı
Youngplanner Ekbln92 benimki pembe yada kahve değilde sarımsı gibiydi nişanmıdır acaba yaa daha 36+2deyim
Nur001 Benim de yoğun akıntım oluyor iç çamaşırımda ıslaklık oluyor ama akıntı koyu renk değil ama hiç bu kadar çok olmamıştı
Youngplanner Ekbln92 doktoruma gösterdim bugün nişanın gelmiş dedi eğer bida gelirse ve pembe fln olursa direk gel dedi
Ekbln92 Youngplanner yani nişan pembe kahve renk oluyor demek ki öyle doktor öyle dediyse doğum yakın demektir :)
Gezgin1Anne Sarı yoğun şey akıntı, nişanda kan belirtisi oluyor. Benim 2 haftadır akıntım öyle, nişan farklı
babymom_8 Minnoskizimmm canım kesinlikle akıntıdan ayırt edilebiliyor yapısı çok yoğun ve fazla slime gibi
Youngplanner Ekbln92 hayır benimki sarımsıydı doktor nişan dedi ona ama geldi diye hemen doğum başlamaz, eğer pembe veya kanlı gelirse acil gel dedi :)
Flypangels Minnoskizimmm merhabalar bu sabah aynı şeyi ben yaşadım. Serklajlıyım ve sürekli enfeksiyonum var akıntının her türlüsünü biliyorum normalde akıntı olsa o sıvıyı çamaşır emiyor ama bu öyle bişey değildi parlak renkli sarı yapışkan bileydi çamaşırımı suyun altına tuttuğumda bile su akıtamadı
1melekannesi3858 Flypangels canım.gittin mi sen bende de pazartesi ile salı günü sari akıntı geldi ama afedersin elim.ile silince yok oldu beyaza döndü
Flypangels 1melekannesi3858 benimki silince geçmiyor peçeteyle silmeye çalıştım bütün halinde peçeteye yapışıyor tam bir sümüksü kıvamı var