Gulsen71 Kızlar çarşamba günü gülhiz karataşa detaylı ultrasom randevum var giden varmi hiç aranıZda bebeğin fotoğrafından veriyorum kaç dakika sürüyor bilgilendirirmisiniz
annesinin_minigi 2yıl önce gitmiştim çok ilgili bir doktordu. Randevu aralığı bir saat ama yüzünü göstermediği için ara verip biraz yürümemi söyledi tekrar tekrar baktı derken 2 saat uğraştı. Video görüntülerinin olduğu bir cd, 6 ya da 4 (tam hatırlamıyorum) fotoğraf ve doktora göstermek için bir kağıt verdi. Yine ona gitmeyi planlıyorum nasip olursa
Gulsen71 Zzllall kesinlikle tavsiye ediyorum gidin çok memnun kaldık biz ama güncel fiyatını bilmiyorum temmuzda gitmiştim ben o zaman 1500 tl vermiştik
Damlayan Ben gecen sene gittim bebegim geri kalmisti tipta karsiligi onbes gune karninda olur dedi ve onbesinci gun de öldü yedi aylikti ama bir ay geri kalmisti koronadan diye dusunduk ben bu sene yine hamileyim yine dedim ona gidecegim cunku cok dogru tespitleri var hem de cok ilgili merhametli uzun ve ayrintilica defalarca bakiyor. Bu bebegimde de cocuk yuzunu gostersin fotosu guzel olsun diye son hasta olmamiza ragmen bizi cok bekledi cok memnunum yine hamile olsam yine ona giderim asiri arastirip gitmistim zaten yazin 1500 vermistik cukurambar gibi bi yerde gercekten daha cok bekliyodum, foto icin de bir hafta sonra tekrar gel dedi hatta cocuk gostermeyince yuzunu ve onda para almadi
Pnrcnn Merhaba, eylul ayında gittik 1500 tl idi. gayet ilgili ve işini özenle yapıyor. Tüm sorularınızı sabırla cevaplayarak bilgi veriyor. Bebeğin fotoğraflarını, cd ve raporu muayne sonrasinda teslim ediyorlar. Tavsiye ederim.