Bernasnli Haftalarda tatile giden hamişler var mı? Nasıldı zorlandınız mı acaba ? 6-7 saat yolculuk yapıcam kendi aracımızla gidicez doktor dinle dinlene gitmeyi onayladı. Özellikle şunu bunu al yanına dediğiniz birşey var mı
int34 Bernasnli Ekstra bişey almana gerek yok bence. Bende 5 saatlik yola gitmiştim yarım saatte bir lavabo ihtiyacım olduğu için habire durmuştuk 🤣 ihtiyacın olan bişey olursa alırsın zaten istasyondan 🙃
2oglusssannesii Bernasnli 4 haftalık oldm haftaya tatile gidiyorum içimde bı korku var ama umarım bsey olmaz 2 3 saatlik bı yol uzunda degl
Semaa_ckr Bernasnli merhaba kesinlikle yolculuğa gece çıkın ben şuan tatildeyim arabadaki klima falan asla bizlere fayda etmiyor
Lumlum 2oglusssannesii ben de bu bayramda yani 4 haftalıkken 10 saatlik yola gittim çok da konforluydu korkacak bi şey yok :) Tabii siz yine doktorunuza danışın 🫶🏻
melty-34 Haftamda 10 saatlik araba yolculuğu ile tatile gittim, hatta gittiğim yerden de feribotla iki günlüğüne yurtdışına çıktım. (Yarım saatlik feribot yolculuğu idi bu) Doktorumun izin verdiği son haftaydı bu, 34. Haftadan sonra uzak seyahat yapmamamı söyledi. Doktorunuza danışın, konforlu, dinlendirici bir tatil yapabilirsiniz. Ki benimki çok sıcak ve bir günde 18 km yürümeli bir tatil oldu ama bir sorun yaşamadım çok şükür.🙏🏻