DuhaDemir31 Benim de 12 Eylül olarak doğumun görünüyor denildi bakalım artık 😊 Hatay İskenderun dayım ve çok sıcak 30.1 olduk 😍
siyahinciii Muhtemelen 2 hafta sonra tek yumurta ikizi beyefendilerime kavuşuyorum daha erken gelmek istemezlerse ve Diyarbakır sıcağında bunalıyorum umarım kuzular gelince rahatlarım bu arada hastanedeyim doğuma kadar çok sıkıldım 😔
Muczm33 vanilyali99 sıcaklar benide mahvetti günler geçmek bilmiyor resmen bian önce vakit geçzsede doğsa diyorum sizin hareketleri nasıl canım bu dönemde bnm bir iki haftadır hareketleri biraz azalmış gibi doktora gittim bebek iyi deei ama hareketleri eskiye göre daha az 29+5 haftadayız doktor 11 Eylül giibi doğum olur dedi ama henüz kesin değil tabi
vanilyali99 Muczm33 bebek bir sabah bir de akşam hareket ediyosa tamamdir dedi doktor günün her saatinde hareketli olması gerekmezmis bazı bebekler uykucu felan oluyorlar cok hareketli olanların hiperaktif cocuk olduğunu dusunuyorum ben 🤣
PrensinAnnesi61 vanilyali99 28+3 olduk biz de ve hani bebekler anne karnında 18 saate kadar uyuyabiliyordu 😁 benim oğlum hiç uyumuyor ben ne zaman uyanıksam o da uyanık hep bir hareket halinde önceden sadece yatarken hissederdim şimdi yürürken otururken yemek yaparken her zaman tekmeleme halinde hep bi yerinden rahatsız ordan oraya dönmeler smsldmdkkd hiperaktif yazısını görünce de ah anammm demedim değil yani 🙈😁
TuqbaArslan vanilyali99 benim doktorum hareketleri hissettigimden beri 12 saatte 10 hareket etmesi lazım diyor. Biz gece gündüz sürekli maşallah aktif olduğumuz için saymıyorum o ayrı 🤣❣️
TuqbaArslan PrensinAnnesi61 bizde gece gündüz hep boks yapıyor yaa 🤣🤣 hiç uyuduğunu sanmıyorum ben artık 🙈 Allah yardımcımız olsun🤲🏻
vanilyali99 PrensinAnnesi61 bana öyle dediler hareketli mi diye sordular da😅 belki benimkide hareketlenmeye başlar hic belli olmaz suan uslu gdiyor
TuqbaArslan vanilyali99 bugün tam 35 haftalık olduk oglusumla vücudumdan ayaklarımdan ateş çıkıyor. Ferahlatan tek şey soğuk kavun karpuz soğuk su. Ilık serin duş. Başka napabilirim bilmiyorum az kaldı ama çok zorlamaya başladım artik geceli gunduzlu 🙈😊
vanilyali99 TuqbaArslan ben sayamam ya heralde onu takıntı haline gelirse işin içinden çıkamam cok stres yaparim zaten hareketleri yeterli suanlik bakalim🤣 bazılarının 2gun hareket etmediği oluyormus
ChemistrySK Benim oglumda surekli uyanik sanki, gece dahada aktif oluyor onun tekmelerini hareketlerini dinlemek ayri hosuma gidiyor
TuqbaArslan vanilyali99 aynen şükür az kaldı Rabbım Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi🤗
TuqbaArslan vanilyali99 yok ya bende hiç saymadım. Bilmiyorum benim doktorum çok inceliyor 2 gün kipirdamadi desem hemen çağırır. O kadar bende dayanamam. Bi kere hareket ediyordu ama güçlü değildi ertesi güne çağırdı mesela her şeyi kontrol edelim diye. Ben başka biseyden baska doktora gidecektim çok streslendim diye stres yapmış bebekte. Annenin psikolojisi falan her şey etkiliyor bebisleri
ikiprensannesi__ vanilyali99 berbat gidiyor 30+2 deyim sıcaklardan fenalık geçiricem bir anda mide yanmam başladı onun yangını sıcak ter bayılacam 🤣
vanilyali99 ikiprensannesi__ bende şuan kendimi eve zor attım, aksilik araba ariza verdi taksiyle geldim taksiciler saolsun midemi bulamac ediyorlar🥲 zaten sicak ve deri koltuklu taksi bir de ter sigara kokarsa aman Allah 🤭
Papatyamoms vanilyali99 yok normal tarıhım 15 ekım 😂 ama sez oğlum 37+5 te doğdu ☺️ Kızımda bakalım erken gelmeye kalkarsa eylul sonu 38 tam bıtıyor