minigim1669 11 gün önce sezaryen ile doğumum oldu.. Ben yanıma depend almıştım ama asla kullanabileceğimi düşünmedim giyip çıkarmak zor gelirdi,benimki kilot gibi olanlardandı,bebek bezi gibiyse sıkıntı olmaz.Bana yüksek bel kilot ve yoğun korumalı gece pedi daha konforlu geldi. Yanınıza bence onlarıda alın bulunsun. Doğum sonrası yürüyüş çok önemli, ben devamlı yürüdüm daha çabuk toparladım, yan odamdaki arkadaş pek yürümedi, çıkışını vermediler iyi değildi,ağrısı daha çok oldu. Kayısı hoşafı kesinlikle etkili mutlaka yapın ve bol bol için ,o sayede gazımı hemen atabildim. Karnınıza bastırdıklarında evet canınız yanacak,ama sonrasında bir rahatlama geliyor ilginç bir şekilde ağrı azalıyor,sabırlı olmaya çalışın 🙏 Birde bisey yer içerken bogaziniza kacmamasina cok dikkat edin. Ben suyu kafama diktim ve birden öksürmeye başladım. Öksürürken dikiş yerlerim o kadar acıdı ki anlatamam.. Ameliyattan hiç korkmayın, çok kısa sürüyor ve bi bakmışsın bebek gelmiş. Sağlıkla gelsin inşallah ,sormak istedikleriniz olursa cevaplarim