Aseleft Kizlar ben normalde aritmi hastanesinde Mutlu Kilciler’e takipliydim ama kendisi yarindan itibaren Yıldırım Doruk’a geçecekmis ben de oraya gideceğim doktorumdan memnun olduğum için. Hastane nasıl temiz mi ilgili mi gidenler var mı?
inarches Aseleft Siz Doruk hastanesinde doğum yapmıştınız değil mi sizin normal doğum muydu sezeryan mi?
erkekmamy Bende aynı durumdayim canım mutlu beye gidiyordum tayini çıktı kaç haftalık oldunuz siz birde doğum ücretiniz nedir içinde neler var bilgi almadım daha bende 😊
Aseleft erkekmamy ben eski takipli hasta olduğum icin 8500 fiyat verdi yıldırım dorukta olucak doğum. 32+5im ben. İçeriğini ben de sormadim 2 hafta sonrasina randevu alicam o zaman sorucamneleri kapsiyo diye
erkekmamy Bende eski takipliyim bu hafta kontrol var ama yıldırım doruga geçiş yapcak orası nasıl bende merak ediyorum bizimde aynı 8500 dgum fiyatımız hastaneyi merak ettim ondan sordum sağol canım 😊
inarches erkekmamy Doğumunuz nasıl geçti acaba hastane şartlarından memnun kaldınız mı birde eşler doğuma girebiliyor mu?
Aseleft inarches doğumum güzel geçti çok şükür doktorumdanda Allah razı olsun. eşler giriyo mu bilmiyorum alirlar sanirim benim esimi kan tuttuğu icin girmedi ama ben hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldim