Yorgn Yaklaşık yarim saattir geçmiyor ve 2.gebeligim.ilki acildi bir şey anlamadım hiç. Bu ne demek 34 haftaligim acile gitmeli miyim bu haftalarda normal mi?
Rwerdst Yorgn duş alın yürüyün geçmezse hastaneye gidin. Aynısını yaşadım duş alıpta arabaya bindikten sonra geçti 😂 gece 1 e doğruydu bir de 🤷 hastanem uzak gidene kadar sancım kaçtı i😂😂
gozdegr Bende 34+4 haftadayım bu hafta belim aşırı ağrıyor. Normaldir diye bide randevuma üç gün kaldı diye dr gitmedim ama bugünde hafiften kasıklarıma vurdu, perşembe dr gideceğim bakalım
Yorgn gozdegr size de geçmiş olsun benim de çarşamba günü randevum.kiz bebek bele vururmuş ağrısı doğru olabilir sanki
Rwerdst Yorgn benimde sağ kalçamın biraz üstünden vuruyor ağrı geçmiyor bir kaç gündür 😄 bakalım sağlıkla doğsunda
Kader-07 Ağrı sıklığınızı kontrol edin aşırı sıcak su da değilde ılık suda duş alın yada sıcak su torbası çok iyi geliyo ben şuan öyle yapıyorum.pozisyon dğiştirin baktınız geçmiyo daha çok artarsa dr a basvurabilirsiniz doğuma yakın yerleşmeye bağlı olabiliyo
Hediye_handur Benim de belim çok ağrıyordu, tutulmuş gibi hissediyor insan, hareket etmekte çok zorlanıyordum Meğer böbregim agrıyormuş kum döküyomusum.
Yorgn Youngmotherr yarın kontrol var bakalm şimdi acile gidecek kadr değilim ama günün sonuna doğru artıyo agrilar;(