Ece_burhan Yeniannis-s rennie duo diye bi surup yazdi doktor bana süt meyvedir filn bnde işe yaramadi
Smlaa Yeniannis-s bana renii de verdi gaviscon da ayrıca mide koruyucu veriyorlar aç karnına içtiğini o çok işe yarıyor ama doktoruna danışman gerekiyor 30 haftadan sonra vermişti mesela mide koruyucuyu
Zulalg Yeniannis-s biliyorumda doktorunuz vermediyse içmeyin bazen direkt fetüse etki ediyormuş en basit ilaç bile. İletişime geçip kullanın bence 🥹
Eyyldz Bana doktorum şurup halinde olanından al dedi ve üç şişe içmişimdir hamilelik boyunca çok fazla yanmam vardı reflümde var ama her doktor farklı birşey önerir doktorunla görüşmeni tavsiye ederim
MirsT Bana doktorum 16 haftadan sonra rennie yi günde 3-4 kez güvenle tüketebilirsin çünkü yanmalar başlar dedi
Rwerdst Yeniannis-s rennie duo verdi bana 4 şişe. Valla biri annemlerde biri evde biri arabada 😂 evdeki bitti diğerini açıcsm artık 😵💫
Trldyg Yeniannis-s bana verdi doktorum rennie Duo mide rahatsızlığım vardı çok kullanmadım, ama verdi yani
2oglusssannesii Yeniannis-s bana doktor vermedi canm ben kendim aldm iki gebeligimde de bunda da tabi kullanmadan önce sordm bı sakıncası yok aşırı derecede kullanmadgn surece bulantin mide ağrın olduğu sürece at ağzına demisti