fizikcianne Tugcekl bende kızımın adını Ada düşünüyordum. İsim konusunu çok araştırırdım. Çok takıntılıyım isim konusuna. Çocuklarınıza 3 harfli isim koymayın diye yazıyordu bir makalede. Hemen vazgeçmiştim. Arasından tercihimi Linadan yana kullandım :)
Tugcekl fizikcianne aaa ciddi misin sebep neymiş ki acaba. Bende hamile kalmadan önce rüyamda ada ismini söylemiştim o yüzden Ada bende daha öndeydi açıkçası
Meliss_01 fizikcianne ada ismini koymayın diyorlar , yanlızlik yaşıyormuş . İsim danışmanı var Instagram’da orda çok gördüm
fizikcianne Tugcekl bir yerde öyle okuyunca açıkçası bir daha peşine düşüp araştırmadım. Çünkü benim için bir yerde görmek bile yeterli oluyor onun vebalini alamam 🙈 görünce bildiğim için yazmadan geçemedim kusura bakmayın hakkınızı helal edin 🥰
Papatyamoms Tugcekl Ada ısmını koymayın demıyor ama koyacaksanız yanına bır ısımle bırlıkte koyun dıyo Zeynep ada gıbı
Lumlum Tugcekl insanlara çok kulak asmayın bence nihayetinde sizin bebeğiniz en çok hangisi siniyorsa içinize onu koyun
bebesiannesi Papatyamoms o kadının bi dediği bi dediğini tutmuyor ben Ayliz koyacam gibi inanmıyorum artık ona Sizde Eliz düşünebilirsiniz oğlunuzun ismiyle uyumlu olur 😍
Lumlum Ben isim analizi eğitimi aldım insanın hayatını tek başına bir isim yönlendirmez, isim soyisimli doğum tarihi bunlar hep beraber bir bütündür ayrı ayrı düşünülemez.