Hilalhamzaa Merhaba kızlar bugün ikili test için doktora gittim doktor küçük bir kanama alanı oluşmuş dedi 10 gün sonra test sonucu için gittiğimde tekrar bakarız dedi sizlerden başına gelen varmı bebeğimi kaybedermiyim cevap yazarsanız sevinirim Allahım korusun inşallah
yenibirannis Hilalhamzaa bende vardı progestan kullandım bol bol dinlenip yattım şu içtim geçti şimdi 26 haftalık olduk cnm🤗 o yüzden korkma kırmızı kan gelmediği sürece
Yigit_Yagiz_Moms Benimde 6. Haftamda vardı. Doktor dediki kese ayrılmaya çalışıyor düşük yapabilirsin ama benim hiç kanamam ya da lekelenmem olmamıştı. Kanaman başlarsa acile git mutlaka dedi. Ama şu an 13 haftalığım çok şükür geçti kanama alanı kendiliğinden. Genelde geçiyor kendiliğinden. Kanaman lekelenmen var mı?
Yigit_Yagiz_Moms Hilalhamzaa korkma o zaman herkeste oluyor. Dinlen bol bol su iç. Ayakta çok durma iş yapma. Kendiliğinden geçer inşallah. Lekelenme kanama olursa mutlaka doktora git
GizeemArslaann Benim de yanlış hatırlamıyorsam 8.haftamda kanama alanım görünmüştü. 10 gün sonra kendiliğinden geçti, kanamam filan olmadı. Bol bol yat dinlen, çok fazla iş yapmamaya dikkat et. Ben 10 gün boyunca yatmıştım.
Yigit_Yagiz_Moms Hilalhamzaa genelde düşük tehdidi gibi durumlarda oluyor eğer lekelenme kanama varsa doktor progestan veriyor. Kanama lekelenme yoksa kendiğinden geçiyor
GizeemArslaann Hilalhamzaa Onu hiç bilmiyorum ya doktora sormakta fayda var. Kanama lekelenme olduğu zaman rapor yazılıyor diye biliyorum ben. Ama sormakta fayda var. Ben çalışmıyordum doktor bir şey demedi o yüzden