2oglusssannesii Kızlar en son 5 gün önce tahlil verdim betam 381 çıktı yarn özele gtmeyi düşünüyorum USG de kese görebilir miyim gtsem yada kalp atışı
Htc_snn 2oglusssannesii kese belki ama kalp atışları için erken ben 7+4 de gördüm kalp atışını kese 4 buçuk haftalıkken gördüm
Bircicekanne 2oglusssannesii hayırlısı olsun 15/20 gün sonraya randevu alın bence kese ve kalp atışını görüp dinlersiniz erken olduğu için bişey göremeyip telaş olursunuz
Sedmah @2oglusssannesii bence biraz geç gidin ağrınız lekelenmeniz yoksa ben 4+4 öğrendim ve zaman geçmek bilmiyor sanki 6. Hafta felan gidin hem kalp atışı hem bebişi görürsünüz inşallah🙏🏻🙏🏻
2oglusssannesii Sedmah sabırsızlanıyorum ya 3. Bebişim olcak bu ama sanki ilk gbi heyecan aynı inşallah çok sağolun 💙🥰
Sedmah @2oglusssannesii yaa maşallah Allah bağışlasın hepsini sizlere🙏🏻 ne güzel tecrübelisiniz☺️benim ilk daha bir kere kimyasal oldu🙏🏻 1. de olsa 3.de olsa bence hepsinin yeri ayrı heyecanı farklıdır elbet Allahım sağlıkla almayı nasip etsin🙏🏻💖
2oglusssannesii Sedmah bende 3 ay önce dış gebelik geçirdim iğneler düşürmedi üstüne bide dış gebelik ameliyati oldm rahminin tüplerinin yumurtalıkların alınma riski çok çok yüksek dedi doktorum hatta kabul ettiğine dair imza da attm şükür alınmadı
2oglusssannesii Htc_snn Kızlarrr okadar mutlu oldm ki eve smdi geldm sağlıkocağına gtmistm el cihaziyla baktı hemşire ve kalp atışı rahatlıkla duyuldu kuzumun tıkır tıkır çok güzel atiyodu hemsiremiz şok oldu bukadar erken kalp atışı duyduğumuz için 🥰🥰🥰
Sedmah @2oglusssannesii çook geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın inşAllah Allahtan hiç ümit kesilmiyor her zaman mucizesini gösteriyor size de göstermiş çok şükür🙏🏻
2oglusssannesii Sedmah sağol canm o gün okadar ağladım ki anlatamam hastenede yatarken minik bı kız bebegi gordm annesinin yanında benm bidaha çocuğum olmuycak kız evlat hayallerim bitti diye okdr agladm ki Rabbim tekrar anneligi nasip etti isteyen herkese de sağ salim sağlıkla nasip etsn inşallah
Minnosunannesi_2 2oglusssannesii öncelikle hayırlı olsun canm ben altıncı haftamda gitmiştim öğrendikten iki hafta sonra keseyi gördük ama bebeği görmedik bu hafta göreceğiz insaAllah 8 haftalık olduk elhamdülillah
2oglusssannesii Minnosunannesi_2 size de hayırlı olsun canm önceki kötü bı süreç oldugu için korkuyorum galiba umarım bende gidince görürüm hafta sonuna randevu aldm
Ezoo28 2oglusssannesii alttan muayene ile belki gozukebilir kalp atışı için çok erken ben 6. Haftada bile çok az bı şekilde duydum 😊
2oglusssannesii Ezoo28 Kızlarrr okadar mutlu oldm ki eve smdi geldm sağlıkocağına gtmistm el cihaziyla baktı hemşire ve kalp atışı rahatlıkla duyuldu kuzumun tıkır tıkır çok güzel atiyodu hemsiremiz şok oldu bukadar erken kalp atışı duyduğumuz için 🥰🥰🥰 beta değerine göre 4 yada enn fazla 5 haftalık
2oglusssannesii Kızlarrr okadar mutlu oldm ki eve smdi geldm sağlıkocağına gtmistm el cihaziyla baktı hemşire ve kalp atışı rahatlıkla duyuldu kuzumun tıkır tıkır çok güzel atiyodu hemsiremiz şok oldu bukadar erken kalp atışı duyduğumuz için 🥰🥰🥰
Ezoo28 2oglusssannesii çok sevindim gozunaydin olsun 🥰 rabbim sağ sağlim kucağımiza almamızı nasip etsin amin 🤲🥰