1prensesannesi_ Pamuk benim tam yumurtlama zamanına denk geldi düğün gecesi o yüzden hamile kaldım sonra şüphelenmeye başladım yani benim adetim biter bitmez hamile kaldığım için adet günüme ne kadar kaldı diye hesaplamadim 🤗
Sengul-9798 Pamuk adet gecikmesinden 4 5 gün sonra öğrendim rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah 🙏
Nur123aa Pamuk bir hafta vardı adetime benim içime doğdu erken test aldım olduğu zaman insanın içine doğuyor gercekten bir baktım silik çizgi sonradan net oldu 🌼
Nazli_guven_ Pamuk kız çıktı yok sandım çöpe attım yarım saat sonra bı baktım kiii 2. Cızgı çok soluk gözüküyo 🤭🤭
Pamuk hopefortomorrows Estağfurullah ne kusuru canim güzel anlatımın içi teşekkür ederim.Allah bağışlasın ♥️
Kumsal2baby Pamuk amin ama benim o zamanlar zaten 7 aylık oğlum vardı hiç beklemiyorduk süpriz oldu şükürler olsun varlıklarına ama 🥰
byz35 Nazli_guven_ adetim hep gecikirdi aylarca o yüzden fark etmedim hastaneye gitmiştim mide bulantısı ishal vs orada öğrendim
hilalocal Pamuk 1 hafta kala 3 haftalık hamileyken öğrendim doktor bile çok erken öğrenmeme şaşırsa da bazı anneler hisli bir delidir 😂
Mummumlilo Ben bir gün kala kan verdim sonucum sıfırdı adetim gecikti birkaç gün sonra tekrar kan verdim gebelik çıktı..