Yigit_Yagiz_Moms 3 gün geçince. Çünkü adet öncesinde hiç belirtim yoktu sadece gecikmeden şüphelendim
Dolis Pamuk ilk gebeliğim 8 gün kala öğrendim . Şuan tekrar gebelik şüphem var adet e 13 gün var test yaptım pozitif
NesliOzdemir Pamuk adetime 2 hafta kala, mide bulantısı ve kasik ağrısı ile apandisit diye kaldırıldığımda acilde aslinda hamile olduğumu öğrendim:)
zeynozey Pamuk adete 4 gün varken erken gebelik testinde aşırı silik çizgi gördüm, ertesi gün kan verdim beta 16 ile öğrendim 😌
Medine_yasar05 Pamuk herhalde öyle olmuş son adet tarihimle ultrasyon ölçümleri uymuyor doktorum bebek önde gidiyor diyor 2 hafta herhalde ondan kaynaklı cnm uygulama 33 haftalık gösteriyor 14 haziranda doktora gittiğimde bebek 32 haftalık dedi nerdeyse 21 gün önce gitmişim
NesliOzdemir Pamuk bilmiyorum doğrusu çok erken öğrendik biseyde söylenmemişto erken belli etti, 5 ayı hasta gibi hergun neredeyse 10 defa kusa kusa geçirdim şimdi 36 haftalik olduk çok şükür gelmesini bekliyoruz
birannis_ Pamuk ya testlerin yada eczacının bana bir gıcıklıgı var sanırım artık öyle düşünmeye başladım 🤣🤣🤣
birnilmeselesi Pamuk ben sırf bebeğime hatıra kalsın diye hamileyken gidip kaset test erken gebelik testi vs aldım 3 tane hepsi negatif gösterdi bende de testler hiç doğru çıkmadı 🤷
naneliseker_ Pamuk 5 gün kala 🌿 inşallah sizede nasip olur, isteyen herkese sağlıklı hayırlı tontis evlatlar
anneoluyoruuumm16 Pamuk beklediğim adet tarihinden 10 gün sonra. Geç dollenmeymis tesletler hep negatif çıkıyordu kan ve idrar. En son pozitif oldu da rahatladık 😃😃