Mhndshnmm Kızlar 12. Haftada cinsiyeti görmek için vajinal ultrason yapılıyormuş doğru mu acaba ? Herkese yapılıyor mu bu
Zulalg Mhndshnmm ben 11. Haftada ikili taramada normal ultrasonda öğrendim. Değişebilir dendi ama vajinale gerek yok bence
Gebe_hanim Mhndshnmm Hayır tatlım doğru değil 🤗 Karından bakıyorlar acil bir durum olmadığı sürece alttan bakıcaklarını sanmıyorum 🍀
Zeynepozcan Mhndshnmm eğer cihaz iyi değilse seninde isteğin üzerine bakılır canım onun dışında genellikle kanama, akıntı şikayeti olmadığı sürece karından bakıyorlar
Zeyno19 Mhndshnmm cinsiyet icin alttan bakilmaz aciliyeti olan bisey degil cunku acil durumlarda sadece alttan bakiyor benim doktorum
Aycan1234 Benim ilk haftalarda beta değerim yuksek görünüyordu ama karından keseyi görmemiştik doktor vajinal ultrasonla baktı o şekilde görmüştük
TomrisHanim İlk gittiğim doktor detaylı görebilmek için baktı böyle bir kaç defa oldu sonra doktor değiştirdim karından bakılıyor görünüyor gerekmedikçe vajinaldan bakılmıyor
fizikcianne Mhndshnmm 12+5 te karından gördü doktorum vajinal bakalım göremem karından derse ne gerek var ki bir hafta daha beklersin