beyzzsenturkk Gulce-35 bebek losyonu öneririm cunku bebek yagı asırı kıl tüy toz topluyor yeni yıkansa bile cabuk kirleniyorlar
Churcill Gulce-35 doğum kursunda yağ gözenekleri tıkıyor losyon alın demişlerdi. Losyon alacağım ben de
yinehamile Gulce-35 ben her ikisini de kullanıyordum bazen banyodan önce yağ kullanıyordum, eğer banyo öncesi yağ sürmediysem banyodan sonra losyon kullanıyordum.
cauuv1 Yeni dogum yaptım , hemsirenin verdigi bilgi ilk 1 ay losyonla yıka sonrasında bebek yagı kullan dedi
gulsahtky Gulce-35 bebek yağlarına otizmi tetikliyor diyorlar bir araştırın isterseniz. Belki zeytinyağı filan olabilir onun yerine
Kalbiimde2can Gulce-35 kesinlikle losyon ben hic yag kullanmadim bu bebisimdede kullanmicam gözenekleri tikiyor 🙁
Agg0207 Gulce-35 kesinlikle losyon ama ben kızımı her banyodan sonra losyonlamadim çünkü kuru bir cildi olmadi hiç
Emineedrk Gulce-35 ben banyodan sonra losyon kullanıyorum genellikle akşamları uyurken masaj yapıyorum o zaman bebek yağı kullanıyorum sadece
Emineedrk Ayse6616 ben Johnsons baby kullanıyorum losyonu morumsu şişede yağıda aleo veralı ikisinden de memnunum arkadaşlarım Dalin almışlardı hediye olarak ama onun kokusu çok ağır gelmişti bana
Churcill Ayse6616 henüz bakmadım ama parfümsüz ve en doğalını seçmeye çalışacağım tabii ki. Marka olarak aklımda mustela, hipp, ecowell var. Sanırım bunlar çok tercih edilenler içeriğe göre bakacağım