YusufZeynep
Daha görünmez en az 1500 olması gerekiyor.
Merveangel
[bilinmeyen] yok cnm görünmez en az 5000 olmasi lazim kan değerlerin 10 gün sonra felan görünür ama benim dedigin karindan vajinal görünür bence bekle vajinal boşa baktirma bende beklemistim tahmini 2 günde 2 kati hesaplayip gitmistim görünmüştü daha yeni olusuyor demişti erken gitsende 2 hafta sonra gel der:)
Papatyam34
Bnce biraz DHA bekle canım en az 6 haftalık olsun
Papatyam34
[bilinmeyen] Bn 6+6 da gitmiştim keseyi ve bebeği gördü sonra 8+1 de gittim kalp atışı duyuldu . Bazen geç döllenme olabiliyor bebek Yok deyip moral bozabiliyor doktorlar . En azından 1 hafta daha bekle derim 😊
Bitlilik
[bilinmeyen] normalde 6 haftalık civarı daha garanti oluyor
Ama ben mesela 4 haftalıkken gittiğimde görmüştü dr
Zayıf olduğun için gözüktü demişti😊
Merveangel
[bilinmeyen] yok cnm ben 5+3 de gittim kese yeni oluşuyor dedi 6+4 de gittm bebek hala yoktu kese büyümüş dedi 7+ 3 de gittim bebek ve kalp atisini gördük sabretmek cok zor biliyorum ama bizler dayanamiyoruz görene kadar benimde adetten 2 gün sonra 1089 cikmisti 5 gün sonra kese görünmüştü
Merveangel
[bilinmeyen] allahin izniyle hicbisey olmaz saglikli ise hersekilde tutunur folik asiti ihmal etme cok faydasi var
Cegdem
Ben Perşembe günü gittim değerim 2000 civariydı kese göründe 4+1 dedi doktor
gencceren
Bende ayın 23 ünde gittim doktora adetime göre şuan 5+6 yım ama dr 4 haftalık dedi hamile kesesini gördü bebegi göremedi cumartesi tekrar gel bakalım dedi.. ikinci hamileliğim bende cok korkuyorum görünmez diye oğlumda 6 haftalıktı gittiğimde görmüştüm keseyide kalp atışısa bebeğide.. inş cumartesi görürüm 🙏🏻
Bbsozlm
Canım bende değer 37 de öğrendim 1 hafta sonra gittim ona rahmen göremedik 2 hafta beklemiş oldum kanda gördükten sonra yani görünmez şuan gidersende idrara sıkışık git öyle daha net görünür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻