Hesme Nisn23 siz sağlıklıysanız bebeğiniz sağlıklıysa bi sorun yok bence stres yapacak az şey varmış gibi bi de buna stres yapmayın derim akışına bıraktım ben 😂
Nisn23 bluefish demeyin öyle az kalmış hem sizin.🌺 allahın izniyle sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
mylifeAslan Nisn23 yarın acil görmek istedi eğer işlem yaptırırsan riskli olabilir 7 aylık olduğum için bakalım
Pinklove 123c06- Sende mi tatlı yedin?🥺 20 haftaya kadar hiç kilo almamıştım, bundan sonrada almam dedim saldım kendimi kutu kutu tatlıları yedim salak gibi hoop birden 12 kilo aldım☹
Ilosunuz1 Nisn23 valla bugün ebe banada sordu kaç kilo aldın diye bende 6.7 kilo aldım dedim oda doğuma kadar 10 kiloyu geçme dedi. Siz 5 kilo almışsınız hemde haftaniz benden de ileride ben 26. Haftadayim.
Nisn23 Ilosunuz1 sizinki öneride bulunmuş ne güzel, benimki direkt böyle yersen 15 kg alırsın sen dedi.
Goksu2023 Nisn23 26 haftada 7 kg alan ben 🤝🤝 ebene sevgiler benim ebemde aynısını dedi ama alınıyo dikkat ediyorum da ama
Nisn23 Goksu2023 ben dikkat edemiyorum sürekli yiyesim geliyor 3 yaşında kızım var o da iştahlı bir çocuk misal o sürekli biseyler yedikce bende oturup yiyorum sabahtan aksam yatana kadar bu kısır döngüden çıkamıyorum🤦🏻♀️
cagla9094 Ebenin sorunları var herhalde canım🤣 ben de 27+3üm 5 kilo aldım ve ebem dalga geçiyor böyle gebe mi olurmuş bu ne 5 kilocuk diye🤣
Nisn23 cagla9094 ebelerimiz farklı kutuplarda yaşıyor sanırım 🤣 benimki de göbeğimi felanda takmış durumda😬
Lafayette Nisn23 ebeyi boşver, doktorunuzun dediği önemli. Boyunuz kac mesela. Yanic27.haftaya kadar 5kg bana normal geldi. Boyunuz da önemli tabi
Nisn23 Lafayette evet boydan kaybediyorum sanırım boyum 150 ki normalde 50 kg üstünü hayatımda hiç görmedim. Bende alışkın değilim ama hamilelik sonuçta alınır diye düşünüyordum🤷🏻♀️
cagla9094 Nisn23 Hiç takma valla canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı gerisi boş yakın arkadaşım 20 kilo aldı hamileliğinde 7-8 ayda da verdi ve şuan hamile kalmadan önceki halinden de zayıf kilo verilir kim ne derse desin kulak asma