Ozlmcgrci Seval0Seval birgun içmediğin zaman direk kalıyor %100 garantiliği yok o hapların ya ben 4 cocugumu doguracagım 😄 son ikisinde hap kurbanı olduk 🤭
Kbst Seval0Seval ben 1 sene kullandım bıraktım 2 ay eşimle ayrıydık sonra 2 ay da ben yumurtlama günlerinde ilişkiden kaçtım 3. Ay olmuş olan 🤭
cokkasmabeabi Seval0Seval 1,5 yil iğne 1 2 ay hap kullandım 2.ay hamileydim. Yine hap kullandım ne kadar süre hatırlamıyorum 6 ay olabilir bıraktığım ay yine gebeydim
PinkFreud Seval0Seval yaklaşık 10 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bir tableti bitirip regl oldum. Yumurtlama haftamda hamile kaldım. Yani anlayacağın bırakır bırakmaz bizim minik geliverdi ☺️
Glsh97 Mayıs’ta evlendim Ekim de bıraktım ama çok kullanmadim 10 kere falan icmisimdir Aralık’ta hamile kaldım
Seval0Seval Ozlmcgrci ayyy ben iki düşük yaptıgım için biraz korkuyorum açıkçası reglım bozuldu doktorum yazdı 1 ay kullandım yarın bitiyor o yüzden merak ettim bütün yorumlarınız için teşekkür ederim
runkli0606 Seval0Seval bi oğlum var ondan sonra uzun süre ilaçla korundum bıraktıktan 3 yıl sonra tekrar gebe kalabildim