Nur001 Minis122 çok geçmiş olsun yaa bende bi hafta daha dayansam diye dua ediyorum sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🙏
Minis122 Nur001 stres yaomayin hic ilac verdilermi. Benim doktorum 1 hafta ins dayanir dedi 3 . Haftaya donduk.
Nur001 Minis122 yok ilaç vermedi nstye bağlanıyorum haftada sancın çıkarsa veririz dedi nst ye giderken bişeyimiz yok çıkınca kuduruyor bebiş
Minis122 Nur001 anladim cok fazla yoktur o Aman olsa verirlerdi ben suan hala kullaniyorum adalat die bir ilac ama beni mahvediyor ilac pek bi faydasida yok gibi
Nur001 Minis122 ay inşallah fayda ediyordur kuzum hiç bozma moralini görüyorum yorumlarda sürekli seni umarım bebişin sağlıkla dünyaya gelir ❤️
Minis122 Nur001 ins cnm hayirlisi ile bir dogsaaa. İlac cok yan etki yapiyor bana. Pekde faydasida olmuyir genede unut edip iciyorum sukur 33 den 35 e geldik kuvez sorunumuz kalkti gibi
Nur001 Minis122 35 den sonra küveze girmez demi ya biz de haftaya gün alıcaz kilo almadıysa beklemicem alıcam dedi ama korkuyorum küveze girer diye 36 da olmuş olucaz
Minis122 Nur001 34 den sonra risk az oluyor dedi doktorum dun gittigimde kuvezden hic bahsetmedi bile kilosuda iyiydi genede belli olmaz ama iste. Benim kizim 40 haftalikmdogdu 1 hafta yatti kuvezde
Nur001 Ekbln92 şimdi nst istedi doktorum tekrar çekildim sağ altta sırtı galiba benim bebiş de dönmüş