mervkoca Bugün İlk kontrolüme gittim 4 haftalığım. Doktor decavit pronatal isminde bir hap yazdı. İnternette araştırdım 12 haftadan sonra kullanılır yazıyordu. Folik asit yazmamış. Bu hapı Kullanan var mı?
Senannnn mervkoca folik asit ilk üç ay kullanılır sonrasında farklı vitaminlere geçiyorlar meye ihtiyacınız varsa bende demir ve d3 vitamini kullanıyorum mesela
deniz2812 mervkoca yok canım içerisinde folik asitte var dacavitin sıkıntı yapma benim ilk gebeliğimde de bunda da sadece dacavit verdi
Agg0207 mervkoca ben 2-3 haftalıkken öğrendim gebeligimi o zamandan beri decavit kullanıyorum sadece23. Haftadaym çok güzel bir vitamin artık folik asit hamile kalmadan önceki 3 ayda kullandiriyor doktorlar ayrıca .zate. Decavitin içeriğinde her vitamindn bulunuyor o yüzden sıkıntı yapma canım arkadaşım ikizlere hamileydi hep decavit kullandı dogurana kadar
Nazzz35 Hamileliğimin başında ve öncesinde folik asit kullanıyordum doktora 5.haftada gittim doktor kullandığım folik asiti bıraktırdı decavite başlattı 24+4 haftalığım hala decavitle devam ediyorum. İçeriğinde folik asitti var merak etmeyin
Nazzz35 mervkoca tabiii ki lütfen doktorunuza güvenin ve söylediklerini dikkate alın😊 sağlıkla gelsin miniklerimiz❤️